2012-10-13 14:19:52

AVCI AVLANDI !!!

13 Ekim 2012, 14:19




AVCI AVLANDI !!!
Ben Ne Demiştim Yenilelim Romanya Maçında Öyle Konuşacağım diye Ne Oldu Abdullah Avcı İstanbul Karması Yaptı Sonucuna Katlandı ..
A.Milli Futbol Takımımız 1-0 yenildi..

Umut Bulutla gol atamazsın Umut Bulut koşar sadece kafa topuna dün vuramadı bile hiç orta geliyor Umut Bulut kafasını eğiyor yere A.Milli Takıma Tecrübeli Forvet Lazım Mesela Mevlüt Erdinç Umut Bulut'dan daha iyi Burak Yılmaz daha iyi dün Yasin Öztekin ,Soner Aydoğdu, Tolga Zengin ,Onur Recep Kıvrak , Olcan Adın'ı çok aradığını düşünüyorum ..

Abdullah Avcı'nın ama İstanbul Karması kurdular Milli Takıma işte bir kere daha gördüler Trabzonspor Kulübünün büyüklüğünü Abdullah Avcı böyle giderse Avlanmaya mahkumdur..

Kadroyu belirlerken Benim Suçum Değil dedi gitti ..

Peki Romanya 1-0 yenildik buda senin suçun değil öyle değil mi


nede olsa kadroyu sen seçmiyorsun öyle diyorsun A. Milli Takım Kadrosunu ben seçmedim diye gerçekten şunu anlamış olduk Emir Büyük yerden geliyor ..

Aziz Yıldırım - Yıldırım Demirören emir anlaşılan bu isimlerden geliyor ama Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören onlar'da yakında anlıyacaktır ..Trabzonspor Futbolcularının Yıldızlarının değerini göreceksiniz ..

Abdullah Avcı ya şunu sormak istiyorum şimdi İstanbul Karmasından vazgeçecek mi daha yoksa sonuna kadar böyle gidip hep avlanmak mı istiyor ..Buradan görüldüğü kadarı ile Abdullah Avcı İstanbul Karmasını nasıl Milli Takıma aldı diye yas tutuyor..

Umarım Bir daha böyle bir yanlış yapmazsın Abdullah Hoca...


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.