Tunç Kurucaşile ve köylerinde önemli açıklamalarda bulundu

Tunç Kurucaşile ve köylerinde önemli açıklamalarda bulundu

Tunç Kurucaşile ve köylerinde önemli açıklamalarda bulundu
Bartın’ın her köşesini karış karış gezen Ak Parti Bartın milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç seçim çalışmaları kapsamında Kurucaşile ilçesine ve köylerine giderek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Seçim çalışmalarını hızlandıran Ak Parti Bartın milletvekili adayı Yılmaz Tunç, Kurucaşile ilçesine ve köylerine bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclis üyesi Mehmet Ali Uğur ve yakın zamanda Demokrat Parti’den Ak Parti’ye geçen İl Genel Meclis üyesi Ayhan Özçelik’inde bulunduğu ziyaretlerde Tunç ve beraberindekiler ilk olarak Elvanlar Köyü Muhtarının vefat eden kardeşinin cenazesine katılarak başsağlığı dilediler. Buradan hareket eden Tunç daha sonra Dizlermezeci köy konağındaki ‘Sera ve İlaçlama Kursu’na katılan vatandaşlara başarılar diledi. Buradan da Tekkeönü’ne geçen Milletvekili Tunç ve beraberindekiler esnafları ziyaret ettiler. Tekne ve Yat yapan bir marangozu da ziyaret eden Tunç ve beraberindekiler burada hatıra fotoğrafı çektirerek Kurucaşile’ye geçtiler.

Milletvekili ve adayı Tunç beraberindekilerle ilçeye bağlı Kavaklı, Aydoğmuş, Çayaltı, İlyasbeygeçidi, Kaleköy ve son olarak da Başköy’e giderek köydeki vatandaşlarla bir araya geldi. 12 Haziran seçimleri için destek isteyen Tunç vatandaşların 2-B arazileri hakkında sorularını da yanıtladı. Tunç;”2-B arazilerini içeren yasa teklifi benimde içinde bulunduğum komisyon tarafından verildi. Biz vatandaşımızın mağduriyetini çözmek isterken muhalefet her defasında yasayı anayasa mahkemesine götürerek sizlerin mağduriyetini devam ettirdi. Şimdi de 2-B sorununu kendi seçim beyannamelerine koymuşlar. Biz bu yasayı çıkarırken siz neredeydiniz! Bizim çıkardığımız yasa ile şu anda 2-B arazileri için yer tespit çalışmaları devam ediyor. Bittikten sonrada devir yasasını çıkararak buraları yine sizlere vereceğiz” diyerek yasanın mecliste görüşülmesi sırasında CHP ve MHP milletvekillerinin yasaya itirazlarını gösteren meclis tutanağını gösterdi. Tunç, 12 Haziran seçimlerinin yeni anayasanın hazırlanması ve 2-B gibi vatandaşlarımızın mağdur olduğu yasaların değişmesi açısından önemli olduğunun altını çizdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER