Erdoğan’ın En Küçük Destekçisi Ataşehir’den

Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın en küçük destekçisi oyuncaklarını satarak parasını seçim kampanyasına bağışlayan 7 yaşındaki Ataşehirli Mina Nur Levent.

Erdoğan’ın En Küçük Destekçisi Ataşehir’den
 Erdoğan’ın En Küçük Destekçisi Ataşehir’den

    Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın en küçük bağışçısı oyuncaklarını satarak parasını seçim kampanyasına bağışlayan 7 yaşındaki Mina Nur Levent.

Ataşehir’de ilkokul 2. sınıf öğrencisi Mina Nur Levent oyuncaklarını satarak elde ettiği parayı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemek üzere seçim kampanyasına bağış yapacak.

Oyuncaklarını satıp “Ülkemin geleceği için” diyerek, Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığını desteklemek üzere seçim kampanyasına bağış yapacağını söyleyen, ilkokul 2. sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Mina Nur Levent, Recep Tayyip Erdoğan’ın en küçük bağışçısı olarak kayıtlara geçti.

Ak Parti Ataşehir İlçe yöneticileri ve partililerden oluşan bir gurup Ziraat Bankası İçerenköy şubesine gelerek Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek amacı ile bağışta bulundular.

“Emekli Maaşını Erdoğan’ın Seçim Kampanyasına”

Partililer ve Erdoğan sempatizanları tarafından çeşitli miktarlarda para bağışı yapılırken bir vatandaş emekli maaşını Erdoğan’ın seçim kampanyasını desteklemek amacı ile bağış olarak yatırdığını söyledi.

Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Erdoğan’ı desteklemek için bir kampanya düzenlediklerini söyleyen Ataşehir Recep Tayyip Erdoğan Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Ayrancı, yatırılan paranın miktarı önemli olmadığını vurgulayıp; “Bizim için önemli olan Başbakanımızı destekleyeceklerin sayısı. Bunun hesabını yapıyoruz. Bütün bankalarda kampanya yürütüyoruz. İyi bir çalışma yapıyoruz. Yarında bir başka bankada kampanyamız olacak. Cuma günü akşamına kadar yoğun bir katılımla yürüteceğimiz kampanya ile Başbakanımızı desteklediğimizi göstermiş olacağız” dedi.

“Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemek için buradayız” ifadeleri ile Erdoğan’ı destek kampanyasına katılan Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi İsmail Levent, “Ülkemizin geleceği, birlik ve beraberliği için Recep Tayyip Erdoğan’a ciddi desteklerimiz var. Bu destek için buradayız” diye konuşarak; Erdoğan’a destek amacı ile yürütülen kampanyaya katıldıklarını vurguladı.



Erdoğan'ın küçük bağışçısı Ataşehirli 2. sınıf öğrencisi Mina Nur Levent

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 00:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER