Ak Parti Bartın milletvekili adayları Tunç ve Kalay’a köylerden tam destek!

Ak Parti Bartın milletvekili adayları Tunç ve Kalay’a köylerden tam destek!

Ak Parti Bartın milletvekili adayları  Tunç ve Kalay’a köylerden tam destek!
Köy ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Bartın milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay her akşam iki yada üç köye ayrı ayrı giderek vatandaşlarla bir araya geliyor.

Seçime günler kala ziyaret trafiğini yoğunlaştıran Ak Parti Bartın milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay akşamları Bartın’a bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor. Bartın’a bağlı Okçular, Doğbaşı ve Akpınar köylerini ziyaret eden Ak Parti Bartın milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç köylerde karşılaştığı yoğun ilgi karşısında hayli memnun! Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği köy toplantılarında konuşan milletvekili ve adayı Tunç, Bartın’a yapılan yatırımların hız kesmeden devam edeceğini ve muhalefetin aksine Ak Parti milletvekili adayları olarak muhalefete laf yetiştirmek yerine çalışıp Bartın’ı olması gereken seviyeye getirmek istediklerini dile getirdi. Bunun içinde iki milletvekili ile iki koldan bunları başarmak istediklerini belirtti.

Milletimiz istikrar ortamının sürmesini istiyor!

Tunç,”Milletimiz artık icraata bakıyor. Muhalefetse çamur at izi kalsın mantığı ile hep olumsuz bir hava imajı için elinden geleni yapıyor. Ama ne yaparlarsa yapsınlar yapılanları vatandaşımız görüyor!” diyerek 8,5 yılda gerçekleşen icraatları anlattı. 12 Haziran seçimlerine kısa bir süre kaldığını yineleyen Tunç, “Milletimiz bu seçimde daha çok istikrara ve daha çok icraata oy verecek!” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER