Başarıyı Ödüllendiriyoruz

Başarıyı Ödüllendiriyoruz

Başarıyı Ödüllendiriyoruz
Başarıyı Ödüllendiriyoruz

Tuzla Belediyesi temizlik personeli, başarılı çalışmaları  nedeniyle ödüllendirildi. Temizlik personeli ile bir toplantı yapan Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk “Tuzla, temizlik konusunda örnek ilçe konumuna gelmiştir. Bu başarının devam etmesi için hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz” dedi. Toplantı sonunda Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı adına temizlik işleri personeline alışveriş çekleri takdim edildi.

Tuzla Belediyesi Orhanlı Kültür Merkezi’nde, belediye temizlik personeli ile bir toplantı yapan İdari Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Tuzla halkının temizlikten son derece memnun olduğunu ve Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya memnuniyetlerini her fırsatta ifade ettiklerini belirterek, başarılı hizmetlerinden dolayı personeli tebrik etti.

Hizmet kalitesini yükseltmenin en önemli gereklerinden birinin çalışan personele emeğinin karşılığının verilmesi olduğunu ifade eden Çabuk, “Başarılı personeli takdir etmek ve ödüllendirmek, kurumsal başarıyı getirecektir. İdarecisinden, çalışan personeline kadar hepimizin görevi, Tuzla halkına layıkıyla hizmet etmektir. Bu amaçla hepimiz elimizden gelen gayreti göstererek başarıyı sürdüreceğiz. Başarının devam etmesi konusunda da hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz” dedi. Toplantı sonunda Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı adına temizlik personeline alışveriş çekleri takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER