Valencia sattıklarına pişman oldu

Valencia pişman! Fernandes’in Beşiktaş’taki formu, İspanyol kulübünü pişman etti. İspanya’da yayınlanan futbelero programında bu futbolcunun ucuza gittiği belirtilirken, Fernandes övüldü

Valencia sattıklarına pişman oldu

Valencia pişman!
Fernandes’in Beşiktaş’taki formu, İspanyol kulübünü pişman etti. İspanya’da yayınlanan futbelero programında bu futbolcunun ucuza gittiği belirtilirken, Fernandes övüldü

MEHMET ÇİFTÇİ imzalı Milliyet gazetesinin haberi; Manuel Fernandes’in Beşiktaş’taki formu, İspanya’da da çok konuşuluyor. Portekizli futbolcuyu özel hayatındaki sebeplerden dolayı Beşiktaş’a satan Valencia’nın, bu futbolcuyu göndermekten dolayı pişman olduğu iddia edildi.

İspanya’da yayınlanan futbelero programında, Fernandes’in çok ucuz bir fiyata (2 milyon euro) verildiği hatırlatıldı. Manisaspor maçında harikalar yaratan Portekizli oyuncu için övgüler düzen yorumcular, siyah-beyazlı kulübün elinde Avrupa’nın en iyi oyun kurucularından biri olduğunu belirttiler. Q7’nin performansı da Portekiz basınında manşetlere taşındı. Quaresma’nın özel hayatını yakından izleyen Portekiz magazin basını ise bu gollerin Beşiktaşlı yıldızı yalnız bırakmamak için İstanbul’a gelen eşi Dafne’ye adandığını yazdı.
Record gazetesi, “Portekizlilerden gol şov” başlığını atarak, Beşiktaş’ın Manisaspor karşısında patlama yaptığını belirtti.
          Kaynak: Ataşehirweb

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2012, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER