Altın sektöründe marka Pendik

Altın sektöründe marka Pendik

Altın sektöründe marka Pendik
Altın sektöründe marka Pendik

İlçedeki kuyumcularla bir araya gelen Belediye Başkanı Kenan Şahin, Pendik’i nikâh sektöründe bir numara yapmak istediklerini yineledi. Başkan Şahin evlenecek çiftlere; “Çarşının bu sektörde ciddi bir potansiyeli mevcut. Gelin Pendik’te en uygun imkânlarla evlenin” mesajını verdi.

Her pazartesi ilçedeki bölgesel veya sektörel gruplarla bir araya gelen Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin bu hafta kuyumcularla birlikte toplantı düzenledi. Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Kenan Şahin, Pendik’i bir nikâh sektörünün merkezi yapmak istediklerinin altını çizdi. Başkan Şahin; “Dünya’da nikâh sektörünün önde olduğu şehirler ve merkezler vardır. İnsanlar bu merkezlere kilometrelerce uzaktan sırf nikâh kıydırmak için gelirler.

Pendik’te de bu anlamda ciddi bir potansiyel mevcut. Pendik nikâh sektörü yani çeyiz, gelinlik ve kuyumculuk sektörlerin de ciddi bir potansiyeli barındırıyor. Çatısız Çarşımız kuyumculuk sektöründe Kapalıçarşı’dan sonra İstanbul’un en cazip merkezi durumunda” dedi. İstanbul’da en düşük nikâh ücretlerinin Yunus Emre Kültür Merkezi Nikâh Salonu’nda olduğunun altını çizen Şahin; “Artık fotoğraf ve video kayıt hizmetlerini de evlenen çiftlerimize ücretsiz olarak sunuyoruz. Evlenecek çiftlere gelin Pendik’te en uygun imkânlarla evlenin diyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER