KLASİK OTOMOBİL TUTKUNLARI MESA ORMAN’DA BULUŞTU

Birbirinden farklı etkinliklerle 50’nci yılını kutlayan MESA, Klasik Otomobil Kulübü iş birliğinde İstanbul’da nostalji rüzgarları estirdi.

KLASİK OTOMOBİL TUTKUNLARI MESA ORMAN’DA BULUŞTU
 KLASİK OTOMOBİL TUTKUNLARI MESA ORMAN’DA BULUŞTU

Birbirinden farklı etkinliklerle 50’nci yılını kutlayan MESA, Klasik Otomobil Kulübü iş birliğinde İstanbul’da nostalji rüzgarları estirdi. Mesa Kuzguncuk merkez ofisinden başlayıp, Beykoz Çubuklu ’da yer alan MESA ORMAN projesine kadar Anadolu yakası turu yapan 40 araç klasik bir görsel şölen sundu.


Ödünsüz kalite anlayışı ve nitelikli yaşam alanlarıyla bir yaşam markası haline gelen MESA ile Klasik Otomobil Kulübü, iş birliğinde düzenlenen etkinliğe otomotiv sektörünün önde gelen isimleri, klasik otomobil sahipleri ve koleksiyonerleri, müze sahipleri, sanatçılar ve iş dünyasından isimlerin bulunduğu Klasik Otomobil Kulübü’nün üyeleri birbirinden özel otomobilleriyle katıldı.


Klasik otomobil severler, konvoyun bitiş noktası olarak belirlenen MESA ORMAN’ da onlar için hazırlanmış özel etkinlik alanında günün yorgunluğunu atma fırsatı buldu. Davetliler, yeşil ile kurduğu bağ sayesinde metropol yaşamından uzak saklı bir dünya vadeden MESA Orman’da doğal gölün yanı başında ve ormanın kalbinde vakit geçirip ikram edilen zengin barbekü menüsü ile keyifli bir gün yaşadılar.


Şehrin karmaşasından uzak, doğayla iç içe bir yaşam

Doğal gölün yanı başında ve yeşile komşu bir konumda yer alan MESA ORMAN, doğayla iç içe bir yaşam için tasarlandı. Az katlı bloklarda sadece 219 daire ile butik ve özgün bir hayat sunan MESA ORMAN’ da farklı yaşam stillerine uygun 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 5,5+1 ve 6+1 seçeneklerinde daireler yer alıyor.


Kişi başına düşen en yüksek yeşil alan metrekaresine sahip MESA ORMAN, projenin tam ortasında konumlanan iç bahçesi ile de açık havada sakin bir atmosfer sunuyor. Projenin etrafını saran ve çevresiyle bağlantısını yaratıcı bir kurguyla kesen koşu parkuru ve sadece yürüyüş mesafesindeki doğal göl ile spor keyfini farklı bir boyuta taşıyan MESA ORMAN, açık ve kapalı sosyal alanlarıyla da her ana keyif katıyor. Parkları, bahçeleri, süs havuzları, mini şelalesi, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, havuzları, tenis ve basketbol sahaları, çocukların, çocukluklarının tadına varacakları oyun parkları ile her yaştan insanın ihtiyaçlarına ayrı ayrı cevap veriyor.


Eylül 2020’de teslim edilecek MESA ORMAN, Özel konumu sayesinde hem denizden hem de karadan önemli ulaşım olanakları sunuyor. MESA ORMAN, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 10 dakika, Çubuklu-İstinye Feribot İskelesi’ne 5 dakika, Levent ve Maslak’a 15 dakika mesafede yer alıyor. Ayrıca projenin 3. Köprü ’ye yakınlığı sayesinde yeni havalimanına kolayca ulaşmak mümkün.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109