Maltepe’de park sayısı çoğalıyor

Maltepe’de park sayısı çoğalıyor

Maltepe’de park sayısı çoğalıyor
Maltepe’de park sayısı çoğalıyor

 Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin Maltepe Feyzullah Mahallesi Çetin Sokak parkının açılışını yaptı. “Bulduğumuz her boş alanı değerlendirip, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz” diyen Başkan Zengin, Maltepe’de yeşil alanların çoğalmasını hedeflediklerini, park yapımlarına diğer mahallelerde de devam edeceklerini belirtti.

Açılışa çocuklarıyla birlikte katılan Maltepeli bir annenin, kurdele kesiminde Belediye Başkanına eşlik etmek istemesi üzerine Başkan makası çocuklara uzatarak “Biz parkı yaptık, size teslim ediyoruz. Artık bu park sizin.” dedi. Kurdele kesiminin ardından vatandaşlarla kamelyada sohbet eden Prof. Dr. Mustafa Zengin mahalle sakinlerinin görüşlerini dinledi.

 İnşaat yıkıntılarıyla dolu alanın bir buçuk ay gibi kısa bir sürede üç kamelyası ve oyun alanı bulunan bir parka dönüştürülmesinden son derece mutlu olduklarını belirten vatandaşlara Başkan, “Tamamen kendi imkanlarımızla, bir müteahhitle anlaşmadan tamamladık parkımızı. Amacımız her zaman en iyisini yapmak, bundan sonra parka sahip çıkacak olan sizlersiniz.

 Biz de yeni alanları güzelleştirmeye, sizlerin hizmetine açmaya devam edeceğiz.” dedi. Mahalle sakinleri “Gözünüz arkada kalmasın. Yaptıklarınızı takip ediyoruz ve sahip çıkıyoruz.” diye karşılık verdi.

 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER