Başkan Zengin okulları dolaşıyor

Başkan Zengin okulları dolaşıyor

Başkan Zengin okulları dolaşıyor
Başkan Zengin okulları dolaşıyor

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, ilçedeki ilköğretim okullarını dolaşarak üç aylık yaz tatili süresince yapılan çalışmaları ve okulların eksiklerini denetledi.

Belediye Başkanının ilk durağı, ilçedeki eğitim sıkıntısının en yoğun olarak yaşandığı Fındıklı’nın tek okulu olan Mürüvvet Hanım İlköğretim Okulu oldu.

Önce okulun bahçesinde incelemelerde bulunan Maltepe Belediye Başkanı, okul bahçesinin genişletilmesi çalışmalarını kontrol etti. Okul girişindeki kapıların yapılması konusunda söz veren Başkan Zengin, dev metropol İstanbul’da taşımalı eğitim verilen Fındıklı’daki okul sorununu bir ölçüde çözeceğini dile getirdi. Maltepe Belediye Başkanı ‘’Milli Eğitim Bakanlığı ve devletin çözüm bulması gerekiyor ama, biz halkımızın feryadına kulak veriyoruz.

 1.5 yıldır Maltepe’nin en büyük mahallelerinden biri olan Fındıklı’ya nasıl bir çözüm getiririz diye çalışıyoruz. Sonunda bağışçılarımızın yardımı ile yaptığımız düzenlemelerden sonra buraya bir ilköğretim bir de meslek lisesi kazandıracağız‘’ dedi. Okul müdürünün konferans salonu yapımı için yardım çağrılarını dinleyen Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, bağışçı bulunması için elinden geleni yapacağını söyledi.

 Maltepe Belediye Başkanı’nın ikinci durağı Girne Mahallesi’ndeki Emine İbrahim Pekin İlköğretim Okulu oldu. Okula Belediye tarafından yaptırılan kapalı yüzme havuzu ile ilgili bilgiler alan Belediye Başkanı Zengin, okul yönetimini dinledi. Okul Müdürü ve okul aile birliğinin ‘’Çok çalışıyorsunuz bunu daha iyi duyurmanız lazım’’ sözleri üzerine Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ‘’Ben yaptığımız güzel işlerin Altın Kart gibi projelerin halk arasında kulaktan kulağa öğrenilmesini tercih ederim. Ben Belediye başkanlığına geldiğim zaman bir iddiam vardı. Ve bütün çabam verdiğim sözleri tutabilmek. Halkın sağduyusuna güveniyorum. Onlar yapılanların farkındadır‘’ dedi. Belediye Başkanı eksikliklerin giderilmesi için yardım etme sözünü de verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER