DÜNYAYA TURİZMİ TÜRKİYE ANLATACAK

DÜNYAYA TURİZMİ TÜRKİYE ANLATACAK

DÜNYAYA TURİZMİ TÜRKİYE ANLATACAK
DÜNYAYA TURİZMİ TÜRKİYE ANLATACAK

 ·        Dünyanın en hızlı büyüyen turizm ülkesi Türkiye’nin başarı öyküsü Hindistan’da anlatılacak.
 
·        Yeni Delhi’de gerçekleştirilecek Dünya Pazarlama Kongresi’nde Türkiye’nin turizm pazarlama stratejileri tüm dünyadan gelen katılımcılara anlatılacak.
 
     Türkiye’nin turizm pazarlama stratejileri ve buna bağlı olarak turizm alanında kazandığı başarı Dünya Pazarlama Kongresi’nde anlatılacak. Hindistan’ın Yeni Delhi kentinde gerçekleşecek kongrede Türkiye’nin turizm pazarlama stratejisinin ayrıntıları katılımcılarla paylaşılacak.
     
      “Her gün yeni mucizeler bekleyin” teması ve “Pazarlama Mucizelerinin Sanatını ve Bilimini, Onları Mümkün Kılanlardan Öğrenin” başlığı altında 04-05 Şubat 2011 tarihleri arasında yapılacak kongrede, alanlarında büyük başarılara imza atmış değişik kurum ve kuruluşların üst düzey yöneticileri ve yaratıcı beyinleri sunum yapacak.

             Turizm alanında dünyanın en hızlı büyüyen turizm ülkesi olan Türkiye’nin başarı öyküsü de Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Levent Demirel tarafından “Türkiye’nin Turizm ve Yatırım Destinasyonu Olarak Pazarlanması” başlığı altında yapılacak sunumla anlatılacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER