Hamamda başına erkek düşen kadın konuştu

Hamamda başına erkek düşen kadın konuştu

Hamamda başına erkek düşen kadın konuştu
Hamamda başına erkek düşen kadın konuştu
Tarihi Hunat Hamamı'nda yıkanırken, üzerine baca temizliği yaptığı söylenen Musa Aslan'ın düşmesi sonucu yaralanan Fatma E., "Hamamdan da nefret ettim, erkeklerden de" dedi.

Fatih Karaçalı'nın haberi Kayseri'de kızı M. E. (16) ile birlikte Tarihi Hunat Hamamı'nda yıkanırken, üzerine baca temizliği yaptığı söylenen Musa Aslan'ın düşmesi sonucu yaralanan Fatma E. (42), hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oldu.

Önce Melikgazi Polis Merkezi'ne giderek Aslan'dan şikâyetçi olan Fatma E., evine gitti. Kendisiyle görüşmeye gelen gazetecileri, "Başımıza gelenleri duyan gülmekten kırılıyor. Ben de ağlanacak halimize gülüyorum. Erkekleri zaten çok sevmezdim, şimdi bu olaydan sonra nefret eder oldum" diyerek karşıladı. Yaşadıklarını anlatan Fatma E., "Bir anda büyük bir patlama sesi, ardından da üzerime cam parçalarıyla birlikte bir adam düştü. 'Hamamda erkek var' diye bağırmaya başladım. İçeride bizden başka 7-8 kişi daha vardı. Onlar da 'sapık var' diye bağrışarak kaçıştılar. Ama ben kıpırdayamıyordum. Tam bir kâbus yaşadım. Herkesin üzerine yağmur yağar, benim başıma erkek düştü. Ben o adamın baca temizlikçisi olduğunu da düşünmüyorum. Baca pardesü ve normal kıyafetle temizlenmez. Adam düştükten sonra yanımıza firmanın elemanı geldi, onun üzerinde iş elbisesi vardı" dedi. Kadınların üzerine düştükten sonra beton zemine çakılarak ağır yaralanan Musa Aslan da hayati tehlikeyi atlattı.

milliyet.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER