Sektör İnşaat Firmaları
Yayınlama Tarihi 06 Haziran 2014
Telefon 0 216 384 93 11
Resmi Web Sitesi http://tahincioglu.com
TAHİNCİOĞLU GAYRİMENKUL
İNŞAAT ve TURİZM A.Ş.

           
 
TAHİNCİOĞLU MERKEZ OFİS

Adres     Nidakule Kozyatağı, Değirmen Sokak No: 18 Kat: 22 Kozyatağı 34742, İstanbul, Türkiye
Telefon     +90 216 384 93 11
Telefon     +90 216 384 81 87
E-Posta     [email protected]



TAHİNCİOĞLU SATIŞ VE KİRALAMA OFİSİ

Telefon     444 4 846
Adres     Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3
Ataşehir/İSTANBUL
E-Posta     [email protected]
Çalışma Saatleri     Her Gün 09.30-19.00


TAMAMLANAN PROJELER



PALLADIUM ANTAKYA AVM

Tahincioğlu, Palladium markası altında alışveriş merkezi geliştirme işindeki başarısını, Antakya, Hatay'da sürdürmektedir.

NİDAKULE GÖZTEPE

A plus ofis kriterlerine uygun olarak geliştirilen Nidakule Göztepe projesinin en temel özelliği; yüksek verimliliğe sahip, gün ışığı alan, kullanım kaybı yaratmayan, kolay ve düşük maliyetle işletilebilen, sürdürülebilir ofis alanlarına sahip olmasıdır.


PALLADIUM ATAŞEHİR AVM

Sektörünün önde gelen moda, gıda ve eğlence markalarından oluşan 190 mağazaya ev sahipliği yapan Palladium alışveriş merkesi, yıllık 10 milyon ziyaretçisiyle Anadolu yakasının en çok tercih edilen alışveriş merkezidir.



SWISSOTEL GRAND EFES

Swissotel Grand Efes (Büyük Efes Oteli), MV Holding ile birlikte, 2005 yılında özelleştirmeden satın alınmıştır. Otel, kongre merkezi ve SPA biriminin restore edilmesinin ardından Tahincioğlu, hisselerini 2009 yılında MV Holding'e devretmiştir. Swissotel Grand Efes 402 odalı, 5 yıldızlı otel ve 3.000 davetli kapasiteli bir kongre merkezinden oluşmaktadır.





DEVAM EDEN PROJELER

NİDAKULE ATAŞEHİR

Nidakule Ataşehir, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın en çok tercih edilen iş merkezi bölgesi Ataşehir'de bulunan, TOKİ ve Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle "Leed" kriterlerine göre gerçekleştirilen A Plus ofis projeleridir..




NİDAPARK BEŞİKTAŞ

Nidapark Beşiktaş alıştığınız lüks konut projelerinden farklı bir anlayışla tasarlandı. Şehrin kalbinden uzaklaşmadan mahalle sıcaklığını yaşarken, aynı zamanda klasik konut projelerinin lüksüne ve güvenliğine sahip olmak istiyorsanız Nidapark Beşiktaş sizin eviniz.



NİDAKULE LEVENT

Nidakule Levent, İstanbul’un Avrupa yakasının en çok tercih edilen iş merkezi bölgelerinden olan Levent’te bulunan, A Plus ofis projesidir.



PALLADIUM TOWER

Palladium Tower, Palladium Alışveriş Merkezi & Rezidans'ın karşısında yer almaktadır. 43 katlı A-sınıfı ofis binasına Leed Gold Sertifikası alınması için başvuruda bulunulmuştur.



GELİŞTİRME SÜRECİNDE OLAN PROJELER

NİDAPARK YENİSAHRA

193 parsele ayrılmış, 4,9 hektarlık alan üzerine kurulacak projenin büyük bölümü konutlara ayrılacak. Bunun yanı sıra ofisler, mağazalar ve sosyal tesisler de projenin içinde yer alacak. Projenin üzerinde kurulacağı arazinin malik sayısı 300.



NİDAPARK SEYRANTEPE

Seyrantepe, İstanbul’un Avrupa yakasında Türk Telekom Arena, Maslak ve Levent’e yakın gelişmekte olan bir bölgedir. Konut inşaatının 2014 yılının son çeyreğinde başlaması beklenmektedir.




NİDAPARK ÇENGELKÖY

İstanbul’un Marmara Denizi’ni gören nezih semtlerinden olan Çengelköy'de planlanan konut projesidir. İnşaatının, 2014 yılının son çeyreğinde başlaması beklenmektedir.