Sektör Düğün Salonları
Yayınlama Tarihi 18 Kasım 2011
Telefon 0216 336 68 10
Resmi Web Sitesi http://royalkayisdag.com/index.html
SALON ROYAL

Adres: KARSLI AHMET CAD. NO:19/1 İÇERENKÖY Ataşehir / İstanbul
Telefon: 0216 336 68 10


Kapasite: 600


• Salon Royal

Masalsı Düğün Davetleri
Düğün Salonu

Her köşesinde modern dekorun izlerini taşıyan, İstanbul’un Ataşehir ilçesin de bulunan Royal Davet Balo modern dokunuşlarla harmanlanan yeni mimari yapısı ile düğün hazırlıklarına başlayan çiftler için muhteşem düğün organizasyonları sunuyor.

Royal Davet Balo , Nisan 2007’de kapsamlı bir revizyon çerçevesinde tamamlanan yeni dekorasyonu ve renkleri ile sarayda düğün yapma hayali kuran çiftlere unutamayacakları bir düğün daveti vaat ediyor.

Beş kişiden 600 kişiye kadar düğün organizasyonlarınızı gerçekleştirebileceğiniz Royal Davet Balo’da, “Düğün Planlama” bölümü uzmanları ile yapacağınız karşılıklı görüşmelerle kendi düğününüzü hayal ettiğiniz bir masala dönüştürebilirsiniz…

Yemek alternatiflerinden dilediğinizi seçerek benzersiz düğün yemeği menünüzü oluşturabilir ya da pastanızın şekline karar verebilirsiniz. En özel gününüze ilişkin tüm hayalleriniz sizden, gerçekleştirmesi bizden..  Düğün Royal'de yapılır...


Neden Biz?

Ulaşım açısından Anadolu ve Avrupa yakasının ortası E-5 Karayoluna yakınlığı
Trafiğin yoğun olmadığı bir bölge olması
Düğün organizasyonlarının aileler tarafındaki sıkıntıları iyi analiz edip sizleri bu sıkıntıdan kurtarmayı ilke edindiği için.
Gerek teknik gerek personel gerek gıda konusunda her zaman en iyiyi tercih ettiği için
Sınıfının en iyilerinden, en kalitelisinden olduğu için

Düğün davet organizasyonlarında hizmete başladığı tarihten bu güne gelindiğinde sınıfında her zaman en iyi ve en mükemmeli hak eden Salon Royal gerek hayatlarını birleştiren çiftlerden gerek ailelerden hatta Türkiye genelinden almış olduğu teşekkür ve tebriklerle bu kulvarda çizgisinden şaşmadan hizmet vermeğe devam etmektedir.