Sektör Masör - Masözler
Yayınlama Tarihi 03 Kasım 2011
Telefon 0 (535) 787 58 18
Resmi Web Sitesi http://bursamasor.com/index.html
MASÖR MUSTAFA ÖZDEMİR
GSM : 0 (535) 787 58 18
Bursa'da masaj hizmeti


Bursa'da sertifikalı bir masörden hizmet almak ister misiniz?

Bel fıtığı, bel ağrıları, boyun-sırt ağrıları, kulunç ve kireçlenme rahatsızlıklarında doğal bitkisel kremler ile masaj uygulaması yapılmaktadır. Ya da hiçbir rahatsızlığınız yok; ama daha sağlıklı bir yaşama sahip olmak ve stresten uzaklaşmak için masaj yaptırmak istiyorsunuz. Size hizmet vermekten yine mutluluk duyarız.

Bel çekimi, gerdirme ve baskı uygulama şeklinde risksiz yapılır. Doktor tarafından teşhis konmuş bel ve boyun fıtıklarına, doğal bitki karışımı ilaçlarla egzersiz destekli -günlük işlerinizi aksatmadan- 3 haftalık tedavi uygulanır.

Amacımız, çektiğiniz ağrı ve acılardan kurtularak sağlığınıza yeniden kavuşmanıza ve tüm aktivitelerinizi yeniden rahatça yapabilmenize yardımcı olmaktır. Size, sağlıklı ve mutlu yaşamınıza geri döneceğinizin sözünü veriyoruz.

    » Bel fıtığı
    » Boyun ve sırt ağrıları
    » Kulunç
    » Kireçlenme
    » Stres ve yorgunluk


Bel Fıtığı


Bel bölgesinde bulunan her ağrı bel fıtığı değildir. Bel fıtığı genellikle kontrolsüz ağırlık kaldırma veya ters bir hareket sebebi ile meydana gelir.
Bel ağrıları uygulama:
Ağrı olan bölgeler tesbit edilerek kas gevşetici, ağrı kesici özelliği olan bitkisel yağlar ve kremler kullanılarak masaj uygulaması yapılır.
Bel fıtığı uygulama:
Doktorunuz tarafından bel fıtığı teşhisi konmuş ise üç hafta süresince bitkisel yağ ve kremler kullanılarak masaj ve egzersiz destekli uygulama yapılır. Hastada sinire bası yapan bölge ısıtılarak masaj uygulanır ve bir kaç dakikalık adele gevşetme işleminden sonra, bel uygun bir şekilde gerdirilerek bası uygulanır. Bu sayede sinir üzerinde etkili olan bası hafifler ve geçici bir rahatlık sağlanır. Hastaya oturma, kalkma ve yatış şekilleri ile ilgili bazı tavsiyelerde bulunulur. Sabah, akşam uygulanması gereken kas gevşetici amaçlı egzersiz programı verilir. Bu süreçte haftada bir tarafımızdan bası uygulaması yapılarak iyileşme sürecine destek olunur.

Boyun Fıtığı

Doktorunuz tarafından teşhis konmuş boyun fıtıklarına bitkisel yağ ve kremler kullanılarak egzersiz destekli masaj uygulaması yapılır.
Kulunç

Sinirlerin ve kasların kasılması sonucu oluşur. Önce sıcak uygulama yapılarak sinir ve kasların gevşemesi sağlanır. Daha sonra bitkisel yağ ve kremler ile masaj uygulanır. Kulunçların durumuna göre uygulama 2 veya 3 seans tekrarlanmalıdır.
Kireçlenme

Önce sıcak uygulama yapılarak sinir ve kasların gevşemesi sağlanır. Daha sonra bitkisel yağ ve kremler ile masaj uygulanır. Verimli sonuçlar için bir kaç seans tekrarlanmalıdır.
Masaj

Yorgunluk, stres, sırt ağrısı, bel ağrısı, baş ağrısı, kol ve bacak ağrıları, karın ve göğüs ağrıları için masaj uygulaması yapılır. Vücut rahatlar ve en az 3-4 gün performans yüksekliği sağlar.


** Kullanmakta olduğumuz bitkisel ürünler Kalite Belgesi sahibi ve Sağlık Bakanlığı onaylı olup, insan sağlığına hiç bir yan etkileri yoktur.
Bel fıtığı kremi içeriği: Susam yağı, lavanta yağı, alabalık yağı, keten yağı, çörek otu yağı, nane yağı, okaliptus yağı, çamterebentin yağı ve gliserin.
Masaj yağları: Badem yağı, susam yağı, keten yağı, kekik yağı, nane yağı, zeytin yağı, ardıç yağı, biberiye ve defne yağı.