Sektör Dekorasyon - Boya
Yayınlama Tarihi 11 Temmuz 2019
Telefon 05325148325
Resmi Web Sitesi https://kolaystand.com/
Firmalara özel olarak üretimi yapılan tek sefer kullanılan mdflam, sunta malzemelerinden elde edilen ahşap fuar stantları estetiksel yönden çok daha başarılı bir ürün olarak bilinmektedir. Bu stantları tekrar kullanılmak isteniyorsanız özverili bir işçilik ile sökülerek muhafaza edilir. Sunta ile yapılan modeline göre boya gerektirmeyen ahşap ürün standı kurulabilir.

Ürün Standının Özellikleri

Ahşap modellerin içinde yer alan suntalama seçenekleri ile diğer türdeki modellerine göre daha hızlı kurulmaktadır. Sadece hat biçiminde birleşme kısımlarında çizgiler bulunur. Sunta modellerinde ise kurulum kısmı biraz daha uzun zaman alacaktır. Ham suntaların üzerine de alçı çekilerek ve alçı üzerindeki istenilen bolar ile birçok renk seçenekleri ile tasarımlar yapılabilir.

Stantların Kullanım Alanları

Genel olarak bu tip stantlar fuar organizasyonları ticaretin de yoğun olarak kullanılır. Stantlar üzerinde ise birçok ürünün teşhiri ve tanıtımı görsel olarak yapılabilir. Stantların ihtiyaç olarak belirlenmesi kısmında ürünlerin hangi sayıda veya nasıl sergileneceğinin belirlenmesi gereklidir. Buna göre ziyaretçilerin de rahat hareket yönünü engelleyebilecek detayların kontrol edilmesi ve ürünlerin de doğru şekilde sergilenmesi sağlar. Stant kullanımı ürünün şekil ve boyutlarına göre belirlenerek uygun platform alanları oluşturulabilir.