Sektör Çocuk Yuvaları - Kreşler
Yayınlama Tarihi 21 Aralık 2016
Telefon 90 216 455 62 34
Resmi Web Sitesi http://atakare.com.tr/
 Kare Anaokulu - Ataşehir

Atatürk Mah. Şengün Sok. No: 7 Ataşehir, İstanbul

T : +90 216 455 62 34

F : kareanaokulu
İ : kareanaokulu



 Kare Anaokulu - Ataşehir

Hakkımızda
Anaokulumuz, dört katlı ve kalorifer sistemli olup, ayrı etkinlik atölyeleri, oyun odası, dinlenme odası ve sanat atölyesine sahiptir. Ayrıca, çocuklarımızın özgürce ve güvenle oynayabilecekleri çocuk bahçesi mevcuttur.
Geniş, ferah, aydınlık bir mekan. Raflarda, dolaplarda saklanmayan, her an çocukların kullanımına hazır rengarenk, eğitici, sevimli oyuncakla ve ilgi köşelerimiz bulunmaktadır.
Öğretmenler gözetiminde kontrol elden bırakılmadan temel ihtiyaçlarını kendi görebilen, yemeğini kendisi yiyen, tuvalete kendisi giden, el yıkama alışkanlığı edinmiş çocuklar. Düzenli, ama zorunlu olmayan uyku saatleri. Kendine güvenen mutlu çocuklar… Anaokulumuz, 3 - 6 yaş grubunu içeren tam gün ve 10 ay (Temmuz, Ağustos ayları hariç) eğitim yapar. Çalışma saatleri 09.00 - 18.00 arasındadır. Özel olarak 24 - 36 aylık çocuklarımız için öğretmenli bir oyun grubu sınıfımız vardır.
Anaokulumuz, M.E.B.’na bağlı okul öncesi eğitim alanında deneyimli pedagojik formasyona sahip uzman yöneticinin rehberliğinde özenle seçilmiş öğretmen kadrosu ve uzman gelişim psikologu, İngilizce, sanat, modern dans, beden eğitimi ve müzik öğretmenleri, aşçısı, işçisi ve servisiyle hizmet verir.
Okulumuzda uzman eğitimciler tarafından hazırlanmış; 3 - 6 yaş çocuklarının Bedensel, Sosyal, Duygusal, Zihinsel ve Psikomotor gelişimlerini desteklemek amacıyla Çoklu Zeka Kuramı uygulanmaktadır.
VİZYONUMUZ
Anaokulumuzun vizyonu; öğrencilerimizin gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programımız ile bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile eğitim –öğretim alanında farklılık yaratıp tercih edilen örnek okul olmaktır.
MİSYONUMUZ
Anaokulumuzda öğrenciler bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak öğrenirler. Öğrenciler, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, etkin, seçici ve karar verici bireyler olmak üzere eğitim alırlar. 
Tüm okul öncesi alanında çalışanlarla karşılıklı etkileşim içinde, şeffaf, geri bildirimlere dayalı istekler doğrultusunda gelişmeye açık; öğrencilerimizin onların daha sonraki eğitimlerine temel oluşturacak kaliteli eğitim veren; çalışanların, velilerin ve çocukların bu okulda olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu bir okul olmayı hedeflemiştir.