Sektör Elektrikçi
Yayınlama Tarihi 15 Aralık 2015
Telefon 02324591718
Resmi Web Sitesi http://www.ledkom.tr
İZMİR LED AYDINLATMA ELEKTRONİK VE ELEKTRİK SİSTEM

1202 1 sk no:60 F teknik malzeme iş merkezi Halkapınar Konak-İZMİR

Tel. : 0232 459 17 180232 459 17 18

İzmir Led Aydınlatma ailesi olarak , Ülkemizde ve Dünyamızda karbon ayak izimizi bırakmak istiyoruz bu nedenle size kendimizle ilgili kısa bir bilgi vermek isteriz;

Firmamız led aydınlatma ürünleri ve yenilenebilir enerji ürünlerinin üretim, projelendirme, mühendislik hizmetleri, satış ve satış sonrası hizmet veren bir kuruluştur.

Ürünlerimizin büyük bir bölümü kendi tasarım ve üretimimiz olup, hazır ürün olarak satışa sunmuş olduğumuz ürünler firmamızın test laboratuarında test edilerek satışa sunulmaktadır. Led Aydınlatma ürünleri, 20 yıllık elektronik tasarım ve üretim tecrübemiz ile hazırlanmıştır.

Ürünlerimiz pek çok uygulamada kullanılmış olup, montaj sorunları en aza indirilmiştir. Led armatürlerimizde kullanmış olduğumuz SMD Led Teknolojisi ile geniş açı kısa mesafe uygulamalarında maksimum verim elde edilmektedir. çok miktarda farklı ürün çeşidi ve uygun fiyatlarımız ile siz müşterilerimizin Led Aydınlatma Ürünlerine bakışınızı değiştirmek hedefimizdir.

Özellikle Havuz , Su altı ve Tekne Armatürlerimiz TÜBİTAK destekli olup sektörde son derece iddialıdır. Ayrıca Firmamız NCAGE ve DUNS koduna sahip NATO Ve NAMSA firmasıdır. Yenilenebilir enerji kaynağı olan Güneş ve Rüzgar Enerjisi ile gerçekleştirmiş olduğumuz sayısız proje ile sizlere daha iyi hizmet vermek hedefimizdir.

Evinizde, fabrikanızda, tarlanızda,bahçenizde veya elektriğe ihtiyacınız olduğu herhangi bir yerde elektriğinizi kendiniz üretebilirsiniz. Gelin Hep birlikte yanlız sözde değil özde Geleceğimiz için, dünyamız için çocuklarımız için ama herşeyden önce kendimiz için bir şeyler yapalım..

ÖZEL PROJELER İÇİN ÖZEL FİYATLAR VERİLMEKTEDİR. yok