Yüksel Günay vefaat etti

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay vefat etti.

Yüksel Günay vefaat etti
Yüksel Günay vefaat etti

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay vefat etti.

 Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay vefat etti. 83 yaşındaki Günay, tedavi gördüğü hastanede bugün hayata gözlerini yumdu.

1960 yılında Fenerbahçe üyesi olan Yüksel Günay, sarı-lacivertli camiada aktif görevler aldı. Günay, 2000 yılından bu yana Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı görevini üstleniyordu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Uzun yıllardır Fenerbahçemizin pek çok kademesinde görev alan yüksek divan kurulu başkanı sayın Yüksel Günay'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, Günay için başsağlığı mesajına da yer verilerek, "Fenerbahçe değerlerine bağlılığıyla yeni nesillere Fenerbahçe sevgisi aşılayan değerli isim, sayın Yüksel Günay'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Fenerbahçe camiasına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun" denildi.

Aziz Yıldırım: Dostum Yüksel Günay'ı...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksel Günay'ın ardından şu açıklamaları yaptı:

"Hayatını Fenerbahçe'ye hizmete adamış Dostum Yüksel Günay'ı kaybetmenin tarifsiz acısını yaşıyorum. Fenerbahçe çatısı altında uzun yıllar boyunca birlikte görev yaptığım değerli büyüğüm Yüksel Günay'a Allah'tan rahmet; kederli ailesi, dostları ve bu acıyı paylaşan tüm camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanın cennet olsun..."

Beşiktaş'tan açıklama

"Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanı Yüksel Günay’ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Türk sporuna değerli katkılarda bulunan Yüksel Günay’a Allah’tan rahmet; ailesine, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz."


Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2014, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER