TOMURCUK ÇOCUK TİYATROSU

TOMURCUK ÇOCUK TİYATROSU

TOMURCUK ÇOCUK TİYATROSU
TOMURCUK ÇOCUK TİYATROSU  2002 Yılında Ertaç ÖZDEN tarafından kurulmus olan Çocuk Tiyatrosu kurumsal kimliği altında 8 yıldır faaliyetini sürdürmektedir.

TOMURCUK Çocuk Tiyatrosu; oyunlarını kendi alt yapısı içerisinde, laboratuvar çalışmaları ile oluşturduğu ekipleriyle gerçekleştirmektedir.

Tiyatromuz bu anlamda; yazar, kostüm, dekor, ses&ışık, ulaşım v.b. gibi oluşumlarda kendi imkânlarını kullanmaktadır. Bu durum bütünlük gerektiren tüm organizasyonlar için kalite standardı, yaratıcılık ve bütçelendirmenin getirdiği tüm avantajları sağlamaktadır   

TOMURCUK Çocuk Tiyatrosu  son altı yıldır Kukla tiyatrosu alanında yeni prodüksiyon çalışmalarına ağırlık vermektedir. Bu çalışmayı Çek Cumhuriyeti'nden Ivan PAVLOS Puppets; ABD’den PAKALUK Puppets ve the puppet store’dan  ve Türkiye'de Çağdaş YAZGAN'dan kukla destekleri alarak hazırlanmaktadır.

Çocuk Tiyatrosu'nun en büyük hedefi; TÜRKIYE'nin her kösesindeki okullarımıza ulaşarak, yarının büyükleri olan küçüklerimizi, tiyatro ile buluşturup, sevdirmektir.
 
ERTAÇ ÖZDEN  
TOMURCUK ÇOCUK TİYATROSU
GENEL SANAT YÖNETMENİ


ATAŞEHİR-İSTANBUL
[email protected]
GSM : (AVEA) 0533 713 72 71
TOMURCUK ÇOCUK TİYATROSU WEB SİTESİ İÇİN TIKLA

TOMURCUK ÇOCUK TİYATROSU WEB SAYFASI İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER