'KİPTAŞ 3. GAYRİMENKUL MÜZAYEDESİ' 4 MART'TA DÜZENLENİYOR

KİPTAŞ, “3. Gayrimenkul Müzayedesi 4 Mart 2020 Çarşamba günü saat 14:00’te KİPTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

'KİPTAŞ 3. GAYRİMENKUL MÜZAYEDESİ' 4 MART'TA DÜZENLENİYOR
 'KİPTAŞ 3. GAYRİMENKUL MÜZAYEDESİ' 4 MART'TA DÜZENLENİYOR
KİPTAŞ, “3. Gayrimenkul Müzayedesi 4 Mart 2020 Çarşamba günü saat 14:00’te KİPTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

KİPTAŞ, “3. Gayrimenkul Müzayedesi” ile 54 dükkanı satışa sunuyor. Açık artırma yöntemiyle düzenlenecek müzayede, 4 Mart 2020 Çarşamba günü saat 14:00’te KİPTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi KİPTAŞ, kentin muhtelif bölgelerinde bulunan ve yatırımcılara hitap eden 54 dükkanı satışa sunuyor. 2019 yılının Ekim ve Aralık aylarında iki kez halka açık müzayede gerçekleştiren KİPTAŞ, “3. Gayrimenkul Müzayedesi” kapsamında, Referans Başakşehir Vadi ile Silivri Konutları 3. Etap projelerindeki dükkanları ilk kez satışa çıkarıyor.

Eylül ayında teslim edilmesi planlanan Referans Başakşehir Vadi, bölgenin prestijli projeleri arasında gösteriliyor. Müzayede kapsamında Silivri Konutları 3. Etap projesindeki 7 dükkan da satışa çıkacak.Bin 513 konuttan oluşan ve kısa süre içinde yaşamın başlayacağı proje, E-5 Otoyoluna yakın konumda bulunuyor.

HALKA AÇIK MÜZAYEDE

Katılımcılar ayrıca Hadımköy 2. Etap, Vaditepe Bahçeşehir, Vaditepe Göl Evleri, Maltepe 2. Etap ve Sahilpark’ta bulunan dükkanlar için de teklif verebilecekler.

Açık artırma yöntemi ile şeffaf koşullarda gerçekleşecek müzayede halka açık olacak. Katılımcılar www.kiptas.istanbul internet sitesi üzerinden canlı yayınlanacak açık artırmaya, dünyanın her yerinden online olarak teklif verebilecek.

Müzayede, 4 Mart 2020 Çarşamba günü saat 14:00’te KİPTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

UYGUN FİYAT, ÖDEME KOLAYLIĞI

Her bütçe ve kesime hitap eden dükkanların fiyatları 170 bin TL’den başlıyor. Portföydeki en pahalı dükkanın fiyatı ise 6 milyon 21 bin 296 TL. Dükkanlara peşin ya da yüzde 40’ı peşin, kalan bakiye ise satış vaadi sözleşmesi imzalandığı tarihten itibaren her altı ayda bir, yüzde 6 oranında vade farkı uygulanarak 36 ay taksitle sahip olmak mümkün.

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİNE KAYNAK YARATILACAK

İBB ve KİPTAŞ, müzayededen elde edilecek geliri, Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konut Projeleri için kaynak olarak kullanacak.“KİPTAŞ 3. Gayrimenkul Müzayedesi” ile ilgili detaylı bilgi, şartname ve fiyat listesine, www.kiptas.istanbul internet sitesinden ulaşılabilir.


Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2020, 18:59

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109