Fikirtepe Ataşehir'i sollayacak

Teknik Yapı 100 ay taksit 0 faiz dedi! Durbakayım: Fikirtepe Ataşehir'i sollayacak

Fikirtepe Ataşehir'i sollayacak
Fikirtepe Ataşehir'i sollayacak


Teknik Yapı 100 ay taksit 0 faiz dedi! Durbakayım: Fikirtepe Ataşehir'i sollayacak

Fikirtepe'de yeni projesini satışa çıkaran Teknik Yapı, 100 ay vadeye sıfır faizle Up Life Kadıköy projesinde konut satacak. Nazmi Durbakayım, Fikirtepe'nin geleceği hakkında konuştu, Ataşehir'i geçecek dedi. Up Life Kadıköy projesi görücüye çıktı.

Teknik Yapı 2017 projelerine Fikirtepe ile başladı. Fikirtepe'de yeni projesinin satışına start veren Teknik Yapı, Up Life Kadıköy projesini düzenlediği lansmanla görücüye çıkardı. Şimdiden projeye ilgi oldukça büyük. Durbakayım lansmana özel fiyat avantajını açıkladı "100 ay sıfır faiz" işet ayrıntılar.
Geçtiğimiz günlerde Fikirtepe'de toplu temel atma töreniyle dev bir alanın inşaatına başlayan Bakanlık'tan sonra şimdi de özel sektör olarak bölgenin ünlü  inşaat firması Teknik Yapı kolları sıvadı. Up Life Kadıköy projesini satışa çıkardı.
Teknik Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, “Teknik Yapı projeleri dolara altına göre çok daha prim yapmıştır bugüne kadar. Tabii bazı bölgeler daha şanslı, Tuzla Evora projemiz gibi. Biz 2004’te Ataşehir Uphill Court’u yaptığımızda fazla ev yoktu. Büyük talep aldık Bağdat caddesi fiyatları aşağı indi. Fikirtepe bambaşka..  Çocukluğum geçti yeşil çimlerden deniz görünür. Eskiyi bilmeden şimdi bittiğinde nasıl olacağını görebilmek zor. Hayal görmüyorum. Fikirtepe yepyeni bir Kadıköy. Bugün olması gereken her şey yolunda gitmiş olsaydı bugün 10 bin TL olurdu fiyatlar. Önümüzdeki günlerde görüceksiniz sorunlar çözüldü ve yıl sonu Ataşehir’ i çok çok sollayacak. Bağdat Caddesiyle yarışır pozisyona girecek.” dedi.
 
Bölgeye 4 milyar TL yatırım yapıyoruz.
Nazmi Durbakayım “Fikirtepe bölgesinde 5 proje ile 4 milyar TL yatırım yapıyoruz. Fikirtepe’nin tüm adalarının yapılması lazım. Daha öncede sözylediğimiz gibi yüzde 25 imzası kalan projelerin hepsine talibiz. Yüzde 75 imzaların tamamlandığı projeler varsa yapmak istiyoruz.” açıklamasını yaptı.
 
Fikirtepe’de sorunlar çözülüyor
Nazmi Durbakayım“Fikirtepe projelerimizde yüzde 45 müteahhit yüzde 55 arsa sahiplerine verecek şekilde anlaşıyoruz.. Burada 61 yapı adası var. 31’i devam ediyor. Diğerleri de ruhsat sürecinde olanlar var ve Kiptaşla devam edecekler var. Sorunlu olanlarda Bakanlık bir kaç müteahhidin olduğu yerlerde bir şekilde aralarında anlaşmalarını istiyor. Ya da Yüzde 35-36’ı geçen hak sahibi olsun diğerleri geri çekilsin istiyor. Bir şekilde Bakanlık burda işin çözülmesini istiyor. “ 
 
“Biz millet olarak kumarbaz değiliz dolayısyla Dolar değil tapu severiz. Yüz vermeyelim şuna bir işimiz yok dolar ile. Dışardan gelen malları mümkün olduğunca aşağı çekmeli yurt içindeki malzemeleri artırmalıyız. İthal ürünlerden kurtulmalı yerli ve kaliteli ürünler kullanmalıyız.”
Fikirtepe’de fiyatlar 12 bin TL’ye gelir 
Teknik Yapı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Umut Durbakayım fiyatların Ataşehir’i yakaladığını ifade etti. Durbakayım, “ Fikirtepe altyapı yatırımları, yolları ve çevresiyle zamanla oturacaktır. Kampanyalar olmasına rağmen konut metrekare fiyatları 7 bin -8 bin 500 TL arasında. Burdan da anlaşılıyor ki Fikirtepe konut fiyatları  Ataşehir’i yakalamış durumda. Yaşam başladığında Fikirtepe’de buraları geçecektir. Concord Fikirtepe projesi başladığında fiyatlar 5 bin 500 TL idi. Şimdi ise 9 bin TL’ye geldi. Yollar ve alt yapı bittiğinde fiyatlar 12 bin 500 TL’ye gelecektir.” dedi.
Yabancıya satış çığ gibi büyüyecek
Teknik Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, “Yurt dışındaki gurbetçilere zamanında burda hatalı satışlar yapıldı mağduriyet yaşandı. Aynı hatayı şimdi yabancılara yapmaya başladık. Biz Teknik Yapı olarak asla yapmıyoruz. Yapan arkadaşlar var. İki farklı fiyat listesi var. Komisyon oranları yüzde 15- 20 isteniyor bu olmaz. Yabancı geliyor diyorki öteki listeden istiyorum. Bizde tek liste var. Yerli yabancıya ayrı fiyat yapmadık. Bu oturduğunda yabancıya satış rahatlar. Biz kazmayı vurduğumuzda imar değişiyor. Bu yabancıya olmaz. Önümüzdeki günlerde çığ gibi yabancıya satış büyüyecek ama bizde Teknik Yapı’da iki liste hiç bir zaman olmayacak.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER