Brandium Ataşehir'de metrekare fiyatları 4.300 TL!

Ataşehir'in 500 milyon dolarlık projesi Brandium Residences ! EMAY İnşaat, Kentplus Projesi'nin ardından şimdi de Erko Group ile birlikte, Ataşehir'de inşaatına başladığı Brandium Ataşehir Yaşam veAlışveriş Merkezi'ndeki konutları satışta!

Brandium Ataşehir'de metrekare fiyatları 4.300 TL!
Metrekare fiyatları 4 bin 300- 4 bin 800 lira arasında olacak projede, daireler 170 bin ile 630 bin lira arasında satılıyor. Stüdyo, 1 1, 1,5 1, 2 1, 2,5 1, 3 1, 4 1, 5 1 seçeneklerinden oluşan bin 150 konutun tamamının residence hizmetinden faydalanacağı projede, 3 farklı blokta, deniz manzaralı 80 farklı daire tipi bulunuyor.

5 katta bir özel kat bahçeleri, 4 metreye yakın tavan yüksekliği, su konseptli yeşil alanları, yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, özel havuzlu teras katları, spor tesisi, kreş gibi yaşam alanlarının yanı sıra otel, alışveriş merkezi ve home office projelerini de içeren BrandiumAtaşehir'de 60 bin metrekare, 4 katlı alışveriş ve yaşam merkezinde 250 mağaza bulunacak. Proje içerisinde beş yıldızlı ve 678 yatak kapasiteli otel de bulunuyor.

Ataşehir Brandium'da konutlar 2013 yılında teslim edilecek.
Brandium Ataşehir projesi, Emay İnşaat ve Erko Group işbirliğiyle hayata geçiriliyor.

Tüm beklentilerinizi karşılayan, deniz manzaralı farklı daire tipleri. Çevre düzenlemesi yapılmış ortak kullanım alanları.


Özel olarak tasarlanmış ve her metrekarenin en kullanışlı şekilde değerlendirildigi iç mekanlar.


Özel havuzlu teras daireleri. Mutfaktan banyoya kadar kullanılan en kaliteli malzemeler ile konfor dolu bir ev yaşantısı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER