Teknik Yapı restoran işine girdi, Et-inn Restoran

Gayrimenkul şirketi Teknik Yapı, restoran işine girdi. Şirket, 42 milyon liralık yatırım yaparak restoran, fitness-spa ve otoparktan oluşan kompleksinin ilk birimi olan Et-inn Restoran’ı hizmete açtı.

Teknik Yapı restoran işine girdi, Et-inn Restoran
Kadıköy Belediyesi'nin Atatürk Caddesi’ndeki 10 dönümlük arazi için 30 yıllığına yap-işlet-devret modeliyle açtığı ihaleyi kazanan Teknik Yapı Holding, restoran, spor tesisi ve otoparktan oluşan üçlü bir hizmet konsepti gerçekleştirdi.

Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, inşaat sektöründe yap- sat kavramının son 7 yılda değiştiğini ve satış sonrası servis ve hizmet odaklı projelerin standartlaştığını hatırlattı.

Restoran işletmeciğinin de hizmet sektörünün önemli bir parçası olduğunu anlatan Durbakayım, “Bu sektörde de müşteri memnuniyeti yaratmak için gerekli olan kalite, hizmet ve üründen olaşan üçlü sacayağı var. İlk ikisi markamızla özdeşleşen kavramlar. Ürün konusunda ise Türkiye’nin ve İstanbul’un en seçkin ustalarını bir araya getirdik” açıklamasında bulundu.

“Kendi markamızı yaratmak istedik”

“Hazırı almak yerine kendi markamızı yaratmak istedik” diyen Umut Durbakayım, bunda Kadıköy seçiciliğinin etkili olduğunu ifade etti.

Kadıköylülerin Cadde kültüründen kopamadığına vurgu yapan Durbakayım, E-5 karayolunun restorana gitmek veya spor yapmak isteyenler için bir sınır oluşturduğunu kaydetti ve şu açıklamada bulundu;

"Bağdat Caddesi’nde yaşayan insanlar E-5’in üzerine çıkmakta biraz zorlanır. Bu nedenle uzun zamandır E-5’in altında uygun bir lokasyon arayışımız vardı. Önceliğimiz, Et-inn Restoran’ı bu konudaki seçiciliğini çok iyi bildiğimiz Kadıköylülere kendimizi kabul ettirmek olacak. Asıl amacımız ise Et-inn markasını oluşturarak başka bölgelere taşımak."

Hizmet sektörüne yönelik 1-2 yıllık yatırım planları içerisinde Ataşehir’de kurulacak Finans Merkezi için ekspres tarzda bir restoran olduğunu belirten Durbakayım, aynı süreç içinde Uçaksavar ve Bağdat Caddesi’nde de yeni Et-inn restoranlar açmayı öngördüklerini açıkladı.

İlk 3 yıl için yıllık 15-18 milyon lira seviyesinde bir ciro hedefi belirlediklerini açıklayan Umut Durbakayım, “Amacımız kısa zamanda büyük karlar elde etmek değil. Bizim için süreklilik ön planda” şeklinde konuştu.

ATAŞEHİR, KADIKÖY, RESTAURANT ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

TEKNİK YAPI HOLDİNG Adres ve Telefonları - Projeleri - Satış Büroları -
SATIŞ ÇAĞRI MERKEZİ 444 10 08

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2012, 23:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER