2012 Milli Piyango, Kazanan Numaraların Tam Listesi

Yılbaşı Özel Çekiliş Sonuçları Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonuçları burada yer alacak. 1 Ocak 2012 Yılbaşı özel çekilişi Milli Piyango sonuçları açıklanır açıklanmaz sonuçları eksiksiz olarak sitemizde bulabilirsiniz. 2012 Milli Piyango çekiliş sonuçları Ankara'da çekilecek ve TRT'den canlı olarak yayınlanacak.İşte Milli Piyango 2012 Yılbaşı Özel Çekiliş Sonuçları...

2012 Milli Piyango, Kazanan Numaraların Tam Listesi

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonuçları burada yer alacak. 1 Ocak 2012 Yılbaşı Milli Piyango sonuçları açıklanır açıklanmaz sonuçları eksiksiz olarak sitemizde bulabilirsiniz. 2012 Milli Piyango çekiliş sonuçları Ankara'da çekilecek ve TRT'den canlı olarak yayınlanacak.

>>MİLLİ PİYANGO SONUÇ GÖRÜNTÜLEME İÇİN TIKLAYINIZ<<

Milli Piyango idaresince yapılan 31 Aralık 2011 yılbaşı çekilişinde milyon TL'lik büyük ikramiye hangi numaralı bilete isabet edecek? 31 Aralık 2011 Milli Piyango tam listesi çekilişle eş zamanlı olarak burada yer alacak. 31 Aralık 2011 Tarihli Milli Piyango Çekiliş Sonuçları için lütfen sayfamızı kaydedin.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye (40 milyon) için heyecan dorukta. İkramiye tutarının yüksek olması Milli Piyango bilet satışlarını da patlattı. Büyük ikramiye ile birlikte yeni bir yaşamın hayallerini kuran birçok insan çekiliş sonuçlarını beklemeye başladı.

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye genelde çeyrek bilete isabet ediyor. Ancak bu yılbaşı çekilişinde hangi kategorideki bilete isabet edeceği ise şimdiden merak ediliyor. 2012 Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçlarında eğer büyük ikramiye tam bilete çıkarsa 40 milyona tek kişi sahip olacak. 2012 Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçlarında büyük ikramiye yarım bilete isabet ettiği takdirde ise iki kişi 20'şer milyon ikramiye alınacak. Uzun yıllardır olduğu gibi ikramiye çeyrek bilete isabet edip 4'e bölünürse talihliler 10'ar milyonun sahibi olacaklar.

UZAMANLARDAN UYARI

Milli Piyango yılbaşı çekilişi öncesi her şeylerini aldıkları biletlere bağlayanlara uzmanlardan uyarı geldi. Daha önceki yıllarda en büyük ikramiyeyi kazanan talihlilerin kimi ayakkabı boyacılığı kimi de emekli maaşıyla geçinmeye çalıştığını vurgulayan uzmanlar şans oyunlarının getirdiği mutluluğunun geçiçi olduğunu belirtti.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli psikolog Mehmet Nuri Turunç, hayallerin bir Milli Piyango biletine bağlanmaması gerektiğini belirterek şans oyunlarından kazanan gelirlerin çalışmadan ve emek harcanmadan kazanıldığının altını çizdi.

Milli Piyango oyunlardan kazanılan zenginliğin birçok sorunlara yol açtığını belirten Turunç ilk sıkıntıların ailesinde daha sonra da dalga dalga çevresine yayıldığını söyledi. İnsanların kolay yoldan para kazanmak için Milli Piyango, Sayısal Loto, Şans Topu, On Numara ve Süper Loto ve İddia gibi şans oyunlarına zamanlarının büyük bir bölümünü ayırdığını bunun da bir ekonomi, sosyal ve eğitim sorunu olduğunu söyleyen Turunç, şans oyunlarında doyum noktasının olmadığının da bilinmesini istedi.

Milli Piyango İdaresi'nin başında milli kelimesinin bulunduğunu fakat bu millilik anlayışını manalaştıramadığını ifade eden Turunç, emek olmadan kazanılan kazancın bilinçli bir neslin yetişmesi için engel olduğunu sözlerine ekledi.

HEP HUZUR GETİRMEDİ

Denizli'nin Sarayköy ilçesine bağlı Tırkaz köyünde yaşayan Mehmet Sarıoğlu 1978 yılında 6 milyon lira ikramiye kazanınca hemen İstanbul'a yerleşti. Milli Piyango Yılbaşı çekilişinden kazandığı paralar tükenince köyde yaptırdığı evine geri dönen Sarıoğlu emekli maaşıyla geçimini sürdürürken evi yandı. Bir barakada sefil hayatı yaşarken donarak öldü.

Milli Piyango Yılbaşı çekilişinden 1979'de 100 bin lira, 1982'de 30 milyon lira, 1987'de 2 milyon lira kazanan Mustafa Salgan kazandığı tüm paraları yiyip ayakkabı boyacılığı yaparken yaşamını yitirdi.



1985 ve 1997'de Milli Piyango Yılbaşı çekilişinden büyük ikramiyeyi kazanan Salih Bahtiyar peşine mafyanın takıldığını söyledi ve psikolojisi bozulup evden çıkamaz hale geldi.

İzmir'de yaşayan çevresinde Salih dede olarak bilinen Salih Gümüşçay 1989'da Milli Piyango'nun Süper Çekilişi'nde en büyük ikramiye olan 10 milyar lira kazandı. İzmir Devlet Hastanesi'nde tanıştığı bir hemşireyle evlendikten bir yıl sonra hayatını kaybetti.

Milli Piyango'nun 1990 yılbaşı çekilişinde 1 milyar 250 milyon lira kazanan Cem Bostancı oğlunu trafik kazasında kaybedince “Talih kuşu bize huzur değil felaket getirdi” dedi.

1993'ün piyango talihlisi işportacı Hasan Özcan'dı. Milli Piyango Yılbaşı çekilişinden kazandığı parayı bankaya yatırıp evlendi. Parasını gezi ve tatillerde harcayan Özcan'ın parası tükenince tornacılık yapmaya başladı.

Milli Piyango'nun 1995 yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan devlet memuru Ayhan Yalçınkaya memuriyetten ayrılıp ticari hayata yelken açtı. Kısa sürede aile bireylerinin arası açıldı ve bütün dostlarını kaybetmeye başladı. Parasının tükenmesinin ardından doktora dahi gidecek parayı denkleştiremeyen Yalçınkaya bir söyleşide “Eskiden daha güzel bir hayatım vardı. Dostlarımı kaybettim. Devlet memurluğuna devam etseydim param olmayacaktı, ama huzurum olacaktı. O zaman çok mutluydum” ifadesini kullandı.

>>MİLLİ PİYANGO SONUÇ GÖRÜNTÜLEME İÇİN TIKLAYINIZ<<

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER