İstanbul Anadolu yakasında elektrik kesintisi

İstanbul Anadolu yakasında 14 Ekim Çarşamba günü Kadıköy, Ataşehir, Ümraniye ve Kartal'ın bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu yakasında elektrik kesintisi
İstanbul Anadolu yakasında elektrik kesintisi

İstanbul Anadolu yakasında 14 Ekim Çarşamba günü  Kadıköy, Ataşehir, Ümraniye ve Kartal'ın bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre,

ELEKTRİK KESİNTİSİ UYGULANACAK İLÇELER

 Kadıköy'de 09.00-14.00'te, Hasanpaşa Mahallesi, Mahmut Sadık, Sina, Hamiyet, Atabey, Hürriyet , Kurbağalıdere, İkbaliye, Ulusuluk, Acıbadem Moralı İbrahimpaşa, Asalet, Asafbey, Yeniduygu, Bedrettin, Haydar Yücebaş, Fatih, Acıbadem, Mustafabey, Ata, İsmail Hakkıbey ve Sarayardı sokakları ile 09.00-15.00'te Acıbadem Mahallesi, İşbankası Konut Sitesi'nde elektrik kesintisi uygulanacak.

Ataşehir'de ise 06.00-10.00'da, Aşık Veysel Mahallesi, Akdeniz, Aşık Veysel Sokak, 09.00-13.00'te, İçerenköy Mahallesi, Aydınlık, Can, Tekin, Erdem, Mimoza, Sonbahar, Atılgan, Alanaldı, İnci, Altınova, Gülden, Savaş, Huzur Hoca, Nezih, Ertaç, Demet, Ceyhan, Fatih Sultan, Seyhan, Ender, Pınar, Başıbüyük Yolu ve Nevin sokaklarına enerji verilemeyecek.

Ümraniye'de de 09.00-17.00'de, Esenşehir Mahallesi, İlkyaz, Özfiliz, Ulubatlı Hasan, Muti sokakları,

Kartal'da 09.00-14.00'de
, Uğurmumcu Mahallesi, Samandıra, Akşemsettin, Fatih Sultan Mehmet, Şehit Aydın Çelik, Şeyh Şamil, Yunus Emre ve Safahat sokaklarında elektrik kesintisi yapılacak.



ELEKTRİK ARIZA TELEFON : 444 6 186

ELEKTRİK ARIZA   444 6 186



AESAŞ ELEKTRİK ARIZA TAKİP İÇİN TIKLA



AESAŞ ABONE SORGULAMA

AESAŞ ÖDEME NOKTALARI


AESAŞ HABERLERİ, 
AESAŞ ADRES VE TELEFONLARI, 
AESAŞ YETKİLİ ELEKTRİKÇİLER İÇİN TIKLA
İstanbul Anadolu yakasında 14 Ekim Çarşamba günü yani yarın Kadıköy, Ataşehir, Ümraniye ve Kartal'ın bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacak. İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Kadıköy'de 09.00-14.00'te, Hasanpaşa Mahallesi, Mahmut Sadık, Sina, Hamiyet, Atabey, Hürriyet , Kurbağalıdere, İkbaliye, Ulusuluk, Acıbadem Moralı İbrahimpaşa, Asalet, Asafbey, Yeniduygu, Bedrettin, Haydar Yücebaş, Fatih, Acıbadem, Mustafabey, Ata, İsmail Hakkıbey ve Sarayardı sokakları ile 09.00-15.00'te Acıbadem Mahallesi, İşbankası Konut Sitesi'nde elektrik kesintisi uygulanacak. Ataşehir'de ise 06.00-10.00'da, Aşık Veysel Mahallesi, Akdeniz, Aşık Veysel Sokak, 09.00-13.00'te, İçerenköy Mahallesi, Aydınlık, Can, Tekin, Erdem, Mimoza, Sonbahar, Atılgan, Alanaldı, İnci, Altınova, Gülden, Savaş, Huzur Hoca, Nezih, Ertaç, Demet, Ceyhan, Fatih Sultan, Seyhan, Ender, Pınar, Başıbüyük Yolu ve Nevin sokaklarına enerji verilemeyecek. Ümraniye'de de 09.00-17.00'de, Esenşehir Mahallesi, İlkyaz, Özfiliz, Ulubatlı Hasan, Muti sokakları, Kartal'da 09.00-14.00'de, Uğurmumcu Mahallesi, Samandıra, Akşemsettin, Fatih Sultan Mehmet, Şehit Aydın Çelik, Şeyh Şamil, Yunus Emre ve Safahat sokaklarında elektrik kesintisi yapılacak.

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> //www.kentgundemi.net/gundem/14-ekim-carsamba-gunu-istanbul-da-elektrik-kesintisi-yasanacak-h781.html

Kent Gündemi Haberleri

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER