Çiçek gibi Ataşehir İçin Çiçek Dağtıldı

Çiçek gibi Ataşehir İçin Çiçek Dağtıldı

Çiçek gibi Ataşehir İçin Çiçek Dağtıldı
Ataşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçedeki sitelere mevsimlik çiçek dağıttı. Çiçek dağıtımı Türk-İş Blokları’ndan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin katılımı ile başladı.

Türk –İş Blokları’ndaki sitelerin sakinlerine çiçek dağıtan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye, CHP İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz, belediye başkan yardımcıları ile birim müdürleri katıldı. Ataşehir’e yeni yılda 18 yeni park kazandırmak için çalışmaların hızla devam ettiğine dikkat çeken Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; “Park ve bahçelerimizin tamamı bu yıl bakımdan geçti. Yıllardır hiçbir çalışma yapılmamış parklarımız vardı. Hepsini yeniden düzenledik. Parklarımıza spor aletleri yerleştirdik. Çocuklarımız gönüllerince parklarda oyun oynarken, büyükleri de diledikleri gibi spor yapsınlar. Daha güzel bir Ataşehir için hep birlikte çalışıyoruz” dedi.

 Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği çiçek dağıtımında, çok sayıda vatandaşta Başkan İlgezdi’ye çeşitli sorunlarını iletti. Başkan İlgezdi’de vatandaşların sorunlarını ilgili başkan Yardımcıları ve müdürlere talimat vererek çözümlenmesini istedi.

ATAŞEHİRDEKİ ÇİÇEKCİLER İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER