Ataşehir'li İşadamı Cinayete Kurban Gitmiş

Ataşehir'de 4 gün önce ortadan kaybolduktan sonra ormanlık alanda ölü olarak bulunan Mehmet Ceylan'ın, tabancayla vurularak cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Mehmet Ceylan'ın ilişkilerini araştıran polis, zanlılara ulaşmak için operasyonları sürdürüyor.

Ataşehir'li İşadamı Cinayete Kurban Gitmiş

Ataşehir'de 4 gün önce ortadan kaybolduktan sonra ormanlık alanda ölü olarak bulunan Mehmet Ceylan'ın, cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Ataşehir'de 4 gün önce ortadan kaybolduktan sonra ormanlık alanda ölü olarak bulunan Mehmet Ceylan'ın, cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Tabancayla vurularak öldürüldüğü tespit edilen Mehmet Ceylan'ın ilişkilerini araştıran polis, zanlılara ulaşmak için operasyonları sürdürüyor.

Maltepe, Başıbüyük ormanlarına bir ihbar üzerine giden polis, dün büyük bölümü köpekler tarafından parçalanmış bir ceset buldu. Yapılan araştırmada cesedin 4 gün önce ortadan kaybolan bir restoranı ve nalbur dükkanı işleten işadamı Mehmet Ceylan'a ait olduğu tespit edildi.

Adli Tıp kurumuna kaldırılarak otopsi yapılan Mehmet Ceylan'ın bir cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Yapılan incelemede Mehmet Ceylan'ın 9 mm çapınta bir tabancayla vurularak öldürüldükten sonra ormanlık alana atıldığı tespit edildi. Polis, ailesi tarafından kayıp müracaatı yapılan işadamının ilişkilerini incelemeye aldı.

İKİ KİŞİ ARANIYOR

Gasp Büro Amirliği tarafından yürütülen çalışmalarda işadamının alacağı olan iki kişiyle kısa süre önce kavga ettiğini belirledi. 4 gün önce otomobilini sattıktan sonra esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduğu anlaşılan 3 çocuk babası işadamı Mehmet Ceylan'ın öldürülmesiyle ilgili olarak, bu kişilerin sorgulanacağı öğrenildi. İş adamını öldürenleri yakalamak için polis tarafından başlatılan operasyonlar aralıksız sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2012, 22:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER