Ataşehir Giresunlular'dan kan kampanyası

Ataşehir Giresunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları ve Ataşehir Kızılay Derneği kan bağışı kampanyası düzenledi.

Ataşehir Giresunlular'dan kan kampanyası
Ataşehir Giresunlular'dan kan kampanyası

Ataşehir Giresunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları ve Ataşehir Kızılay Derneği , "BİR KAHVE MOLASINA ÜÇ HAYAT SIĞDIRIN" projesi kapsamında birlikte kan bağışı kampanyası düzenledi.

 “BİR DAMLA KAN, BİR CAN” 
Kayışdağı Mahallesi’ndeki dernek binasında düzenlenen kampanyada konuşan Dernek Başkanı Fatih Yelekoğlu; “ Bizler her zaman vatan sevdalısıyız. Giresunlular her zaman vatan için canını hiçe sayarak, gözünü kırpmadan can verip şehit olmuştur.  Bizlerde Ataşehir Giresunlular Derneği olarak vatanımızın ve milletimizin zor günler geçirdiği şu günlerde şehitlerimizin, gazilerimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu hissettirmek adına bir damla kan, bir can düşüncesiyle bu kampanyayı düzenledik. Destek veren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yelekoğlu; “Ataşehir’de 13 bine yakın bir seçmenimiz var. Dernek üyemiz 350. Bu sayımızı arttırmak için yönetim olarak çalışmalarımız devam ediyor. Ataşehir’deki  hemşehrilerimizin derneklerine sahip çıkarak üye olmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER