AK Parti Ataşehir Teşkilatı'ndan Esnaf Ziyareti

AK Parti Ataşehir ilçe Başkanı İsmail Erdem, 3 kademe teşkilat mensupları ve meclis üyeleri ile 17 mahallede eş zamanlı olarak hayırlı işler temennisi ile ziyaret ettiler.

AK Parti Ataşehir Teşkilatı'ndan Esnaf Ziyareti

AK Parti Ataşehir Teşkilatı'ndan Esnaf Ziyareti

AK Parti Ataşehir ilçe Başkanı İsmail Erdem, 3 kademe teşkilat mensupları ve meclis üyeleri ile 17 mahallede eş zamanlı olarak hayırlı işler temennisi ile ziyaret ettiler.

Pandemi sebebiyle bir süredir faaliyetlerine ara veren ve yeni normalleşme sürecinde iş yerlerini yeniden açan esnafları AK Parti Ataşehir ilçe Başkanı İsmail Erdem, 3 kademe teşkilat mensupları ve meclis üyeleri ile 17 mahallede eş zamanlı olarak hayırlı işler temennisi ile ziyaret ettiler.

17 Mahallede gerçekleştirilen Esnaf  Ziyaretlerine, İlçe Başkanı İsmail Erdem ,Kadın Kolları ilçe Başkanı Gülayşe Durak ,Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik ,3 Kademe ilçe ve mahalle teşkilatları, meclis üyeleri katıldılar. Ziyaretlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İlçe Başkanı İsmail Erdem 'in selamlarını ilettikleri esnafların sorun ve taleplerini not aldılar.

 Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem ve Teşkilatı hız kesmeden tekrar sahalara indiler , Sokak sokak esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyorlar. Esnaf ve vatandaşlar tarafından sevgi ve güleryüzle karşılandıklarını ,yapılan ziyaretleri sürdüreceklerini belirten Başkan İsmail Erdem : " Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de olumsuz yansımaları olan pandemi ile  devlet millet el ele birlikte  mücadele ediyoruz. Hükümetimiz bütün imkânlarını seferber etmiş durumda. Biz de sahada esnafımızla ve vatandaşımızla sürekli temas halindeyiz ve olmaya devam edeceğiz.Tespit ettiğimiz sorunları çözüm mercilerine aktararak, çare olmaya gayret ediyoruz.

Ataşehir’de  17 mahallemiz de  3 kademe teşkilatımız ile birlikte yeni normalleşme süreci ile  bugün  tekrar start verdiğimiz  ziyaretlerimiz de esnaf ve halkımızla buluşma gerçekleştirmeye devam ettik ve devam da  edeceğiz . Her görüşten  esnaf ve vatandaşımızın hoşgörü ve samimiyeti ile karşılanıyoruz .Biz de Bugün Esatpaşa ve Fetih Mahallelerimiz de esnaflarımızı  bereketli hayırlı işler dileyerek ziyaret ettik, çaylarını içtik, sohbet  ettik ,taleplerini ve sorularını bizzat dinleyerek notlarımızı gerekli mercilere ulaştırmak üzere aldık.

Devletimiz tarafından bu zorlu pandemi döneminde birçok tedbirler alındı. Esnafımızın, işveren ve çalışanların biraz olsun rahatlatılması için destek paketleri uygulamaya konuldu. Biz de AK Parti Ataşehir Teşkilatı olarak, bu sıkıntılı süreçte esnafımızın, vatandaşımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Sahada sokak sokak ,cadde cadde  yüz yüze ziyaretler yaparak, sorunları yerinde ve ilk ağızdan tespit etmeye ve çözüm üretmek için  gayret ediyoruz . Bize iletilen sıkıntıları, talepleri, çözüm noktasın da muhataplarına iletiyoruz ve takibini yapıyoruz. Biz her zaman milletimizin yanındayız. Esnafımız ve işverenlerimizle sürekli iletişim halindeyiz bu zorlukları dayanışma ile aşacağız diyerek devam etti. Komşularımızın teveccühü, güler yüzlü misafirperverliklerine çok çok teşekkür eden İsmail Erdem ; ‘’Ataşehir’in her mahallesinde gerçekleştirilen bugünkü  çalışmalara fedakarlıkla  katılan anakademe, gençlik ve kadın kolları ,meclis üyelerimiz ve tüm teşkilat mensuplarımızı tebrik ediyorum ‘’ dedi .”

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER