AK Parti Ataşehir Kadın Kolları Kongresi gerçekleşti

AK Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanlığı'na mevcut başkan Neslihan Yurtdagül seçildi.

AK Parti Ataşehir Kadın Kolları Kongresi gerçekleşti
 AK Parti Ataşehir Kadın Kolları Kongresi gerçekleşti

AK Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanlığı'na mevcut başkan Neslihan Yurtdagül seçildi.

 AK Parti Ataşehir Kadın Kolları Kongresinde bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya:- 'Bizim Cumhurbaşkanımıza sözümüz var. Gece gündüz demeden çalışacağız ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı Türkiye'nin ilk başkanı yapacağız. Bunu kadınlar başaracak, yani sizler başaracaksınız'- '24 Haziran seçimlerine çok az zaman var ve üzerimizdeki sorumluluğun bilinci ile gece gündüz demeden çok fazla çalışmak zorundayız'
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "Bizim Cumhurbaşkanımıza sözümüz var. Gece gündüz demeden çalışacağız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye'nin ilk başkanı yapacağız. Bunu kadınlar başaracak." dedi.
Partisinin Ataşehir İlçe Kadın Kolları Kongresi'nde konuşan Kaya, AK Parti'nin yürüyüşünde en büyük fedakarlığı kadınların yaptığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kadınlara verdiği önemden bahseden Kaya, "Bu ülkenin kadınlarına inanan bir lideri var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hemen hemen her konuşmasında 'Siyasi hayatımda en büyük desteği hanım kardeşlerimden gördüm.' diyerek vefasını gösteriyor. Biz de bu sorumluluğun farkındayız değil mi?" diye sordu.

Bakan Kaya, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin geleceği için adeta mihenk taşı olduğunu ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"15 Temmuz darbe girişimiyle ülkemizin kaderini değiştirmeye çalıştılar. FETÖ denilen o hain terör örgütü içeride ve dışarıdaki iş birlikçileriyle ülkemizi bölüp parçalamak istedi. Bu milletin aziz evlatları, Nene Hatunları, Şerife Bacıları, sizler meydanlara indiniz, köprülere çıktınız ve o hain işgal girişimini geriye püskürttünüz. Bugün içerisinde bulunduğumuz okul da 15 Temmuz şehidimizin isminin verildiği bir okul. Ben şehidimiz Akın Sertçelik ile birlikte ülkemizin istikbali ve istiklali için şehit düşmüş tüm kardeşlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Biz millet olarak tüm dünyaya bu ülkenin üzerinde oyunlar oynamamaları gerektiğini gösterdik. 15 Temmuz'a kadar nice sinsi, hain emelleri için ülkenin üzerinde oyunlar oynadılar. 17-25 Aralık'ta, Gezi kalkışmasıyla ve ekonomik araçlarla ülkemizin üzerinde farklı oyunlar oynamaya çalışıyorlar. Ama bu millet bunlara geçit vermedi. Siz 15 Temmuz'da tüm dünyaya gösterdiniz ki, bir ülkenin kaderine o ülkenin evlatları karar verir. Çanakkale destanını tarih kitaplarından okuyorduk, 15 Temmuz destanını da sizler yazdınız. Evlatlarımız, torunlarımız okuyacaklar. Allah bir daha bize böyle günler göstermesin."

- "Türkiye, güçlü bir yönetim anlayışına kavuşacak"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, 16 Nisan referandumuyla demokrasi tarihinde çok önemli bir dönüşümü gerçekleştirdiklerini dile getirerek, sistem değişikliğiyle Türkiye'nin güçlü bir yönetim anlayışına kavuştuğunu kaydetti.

Kaya, 24 Haziran'daki seçimle 5 yıllık istikrarlı bir yönetim sisteminin geleceğini anlatarak, sözlerine şöyle devam etti:

"Bizim Cumhurbaşkanımıza sözümüz var. Gece gündüz demeden çalışacağız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye'nin ilk başkanı yapacağız. Bunu kadınlar başaracak, yani sizler başaracaksınız. Biz ülkemizin kadınlarına, sizlere güveniyoruz. Biz inanıyoruz ki sizler evlerin kapılarını çaldığınızda sadece evlere girmiyorsunuz, o evdeki gönülleri fethetmek üzere oraya gidiyorsunuz. 24 Haziran seçimlerine çok az zaman var ve üzerimizdeki sorumluluğun bilinci ile gece gündüz demeden çok fazla çalışmak zorundayız. Ben Ataşehirli hanım kardeşlerimin çalışmalarıyla Ataşehir'de bir destan yazılacağına inanıyorum ama 2019 Mart seçimlerinde de 'Ataşehir'i de ak belediyecilikle tanıştırma vakti geldi' diyorum. Bugün dünyanın 17. büyük ekonomisiyiz. 2023'te dünyanın en gelişmiş 10 ekonomisi içerisinde yer alacağız. Tüm oynanan oyunlara rağmen Türkiye bugün 7,4'lük büyüme oranıyla adeta düşmanları çatlattı. Yolumuzdan bizi hiçbir güç ayıramayacak."

Türkiye'nin geleceği, çocukların geleceği için 2023, 2053, 2071 hedefleri bulunduğunu hatırlatan Kaya, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Geleceğin güçlü Türkiye'sini bu ülkenin kadınlarıyla inşa edeceğiz. Bu ülkenin kadınları geçmişte Nene Hatunlar, Şerife Bacılardı, bugün 15 Temmuz'da şehit verdiğimiz kahraman kadınlarımız, Afrin'de cesurca mücadele eden kadın subaylarımız ve ülkesinin geleceği için gece gündüz ter akıtan 'Ak kadınlar' var."

Konuşmaların ardından yapılan Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na mevcut başkan Neslihan Yurtdagül seçildi.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109