BATTAL İLGEZDİ KAYIŞDAĞLILARA SESLENDİ

Kayışdağı’nda geleneksel mahalle toplantısına katılan Başkan Battal İlgezdi, olumsuz hava koşullarına karşın salonu dolduran mahallelilerce coşkuyla karşılandı.

BATTAL İLGEZDİ KAYIŞDAĞLILARA SESLENDİ
Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda konuşan Kayışdağı Mahalle Muhtarı Zeynel Özdemir, 30 yıldır hiçbir sorunu çözülmeyen, altyapısı bulunmayan mahalleye Ataşehir Belediyesi’nin büyük yatırımlar yaptığını vurguladı ve “30 yılda yapılmayanları 3 yıl gibi kısa sürede yapan Başkan Battal İlgezdi’ye ve çalışma arkadaşlarına Kayışdağı’nda yaşayanlar adına teşekkür ediyoruz” dedi. Muhtar Zeynel Özdemir daha sonra Başkan İlgezdi’ye teşekkür plaketi verdi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de yaptığı konuşmada, Ataşehir’i oluşturan 17 mahalleye eşit hizmet sunmak için çalıştığını, her mahallenin hem ortak hem de farklı sorunlarının bulunduğuna dikkat çekti. Ataşehir’in en önemli sorununun altyapı ve imar olduğunu vurgulayan Başkan Battal İlgezdi, “1/5000’lik planların İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanmadığını” hatırlattı. İmar planlarının onaylanması için bir kez daha İBB Başkanı Kadir Topbaş’a çağrıda bulunan Başkan İlgezdi, “Halka hizmet etmenin ideolojisi, dini, mezhebi olmaz. Halka hizmet, hakka hizmettir. Ben, Ataşehir’de yaşayanlar için bir tek çivi çakan herkese teşekkür ederim. Kısıtlı olanaklara, engellemelere rağmen mahallelerimizde altyapı sorunlarını çözdük. İmar konusunda da çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda tüm Ataşehirlilerin desteğini arkamda hissetmem bu sorunu da kısa sürede çözeceğimizin işaretidir” diye konuştu. Başkan İlgezdi’nin ardından söz alan vatandaşlar da belediye birimlerine ilettikleri sorunların kısa sürede çözümlendiğini belirterek Başkan İlgezdi’ye teşekkür ettiler.

FOTOLAR İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER