AK PARTİ ATAŞEHİR SKM BAŞKANI SİNAN AYRANCI OLDU

AK Parti Ataşehir Skm başkanlığına tecrübeli isim İlçe başkan yardımcısı, Teşkilatlanma Başkanı Sinan Ayrancı oldu

AK PARTİ ATAŞEHİR SKM BAŞKANI SİNAN AYRANCI  OLDU
AK PARTİ ATAŞEHİR SKM BAŞKANI SİNAN AYRANCI  OLDU

AK Parti  Ataşehir Skm başkanlığına tecrübeli isim İlçe başkan yardımcısı, Teşkilatlanma Başkanı Sinan Ayrancı oldu.

Anayasa maddelerinin değişikliği ile ilgili maddelerin mecliste yeniden oylanması ile birlikte çoğunluk oylarıyla anayasanın ilk 18 maddesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden geçmişti. Yapılan Anayasa Paketi Değişikliği ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Anayasa teklifinin onaylaması ile birlikte halk oylamasına sunulacak.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yeni anayasa çalışmalarının tamamlanmasının ardından referandum çalışmalarına başladı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından 3 Dönem başarılı bir şekilde Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığını yürüten AK Parti Ataşehir Teşkilatlanma’dan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Ayrancı’yı “Ataşehir İlçesinde Referandum Çalışmaları kapsamında açılacak Seçim Koordinasyon Merkezi’nin Başkanlığına” atadı. 


SİNAN AYRANCI KİMDİR?
1975 Yılı Çankırı Doğumlu. Evli ve 3 Çocuk Babası.New port Üniversitesi İşletme Mezunu. 1997 Ve 2005 Yılları arasında Almanya da Yaşadı. Hannover kentinde Mekanik Tesisat Ve Restorant İşletmeciliği yaptı.2006 yılında Kesin dönüş yaptı. İyi derecede Almanca bilen Ayrancı;  Mekanik Tesisat Uygulama Yapan Aytes Mühendislik Tes. İnş. Tc. Ltd. Şti ve ARGE Mühendislik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor.

2008 Yılında İçerenköy Mahalle Yönetim Kurulu üyeliği İle başlayan siyasi hayatı, 2009-2011 İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği 2011-2013 İlçe Asil Yönetim Kurulu Üyeliği, 2013-2014 İlçe Teşkilat Başkanlığı görevlerinin yanısıra Cumhurbaşkanlığı Seçimi, 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 Seçimlerinde Seçim Koordinasyon Başkanlığı görevlerinde bulundu.


Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2017, 23:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109