Üsküdar'da İyiliğin Dükkânı

İyiliğin Dükkânı “iyikiuskudarvardukkan.com”da Alışverişi İyiliğe Çevirin!

Üsküdar'da İyiliğin Dükkânı
Üsküdar'da İyiliğin Dükkânı 

İyiliğin Dükkânı “iyikiuskudarvardukkan.com”da Alışverişi İyiliğe Çevirin!
İyikiüsküdarvardükkan.com’dan alacağınız her ürünle sosyal sorumluluk projelerine, çeşitli sivil toplum kuruluşlarına ve ihtiyaç sahiplerine destek olacak, iyiliğin yayılmasına katkıda bulunacaksınız.

“İyi ki Üsküdar Var” Platformu; Üsküdar Belediyesi tarafından desteklenen, merkezine “iyiliği” oturtan siyaset üstü bir oluşumdur. Profesyonellerin ve gönüllülerin el ele vererek dahil olduğu platform; iyilik projeleri geliştirerek topluma fayda sağlamak, üreterek, alışveriş yaparak ve insanları bir araya getirecek organizasyonlar düzenleyerek paraya temas edilmeden iyilik yapmaya teşvik etmektedir. “Alışverişi iyiliğe çevirin!” felsefesi ile hareket eden oluşumda geliştirilen projeler ve projeler kapsamında üretilen ürünler kalp noktası olarak tabir edilen Nev Dükkân, İyilik dükkânı Üsküdar Dükkân ve onlineda da İyikiüsküdarvardükkan.com adresinde satışa sunuluyor.


Her etiket bir iyilik…


“Bugün Bir İyilik Yap” projesi kapsamında geliştirilen ALS, meme kanseri ve organ bağışı kampanyaları başta olmak üzere birçok sosyal sorumluluk kampanyasına da destek olacaksınız!


“Bir Sana Bir Bana” kampanyasına dahil olan ürünlerden yaptığınız alışverişle bir başka hediye ürün (veya gelirinin) bir ihtiyaç sahibine hediye olarak ulaştırılmasına destek oldunuz!


“Tasarımcının elinden” projesi ile “Üsküdar Markası” adı altında üretilen ürünleri hayata geçiren tasarımcılara hem de platformun yeni projeler üretmesine destek olacaksınız!


“Mutlu Şehir Değişim ve Dönüşüm” projesi kapsamında üretilen branda çantalardan satın aldığınızda geri dönüşüm projelerini desteklemiş olacak; şehrin olumlu yönde gelişimine ve dönüşümüne katkı sağlamış olacaksınız!


“Mutlu Şehir Anneleri” projesi kapsamında üretilen ürünlerden birini satın aldığınızda anneliğiyle birlikte çalışmaktan geri kalmayan bir kadına, onun üretimine ve dolayısıyla da kadını, çocukları kucaklayan bu oluşuma katkı sağlamış olacaksınız!


“Ü Brand” İyi Ki Üsküdar Var Platformu tasarımcıları tarafından üretilen ve ağırlıklı iletişimi uluslararası arenada yapılması hedeflenen marka. Global olma hedefinde olan ve Türkiye’de de satışı olacak “Ü Brand” markalı ürünlerden satın aldığınızda tüm diğer ürünlerde olduğu gibi platformun yürüttüğü veyahut yürüteceği yeni iyilik projelerine destek olacaksınız

ALIŞVERİŞ İÇİN TIKLA


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109