ÜMRANİYE SPOR OYUNLARI ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI

ÜMRANİYE SPOR OYUNLARI ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI

ÜMRANİYE SPOR OYUNLARI ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI
Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen Ümraniye Spor Oyunları’nda dereceye giren takım ve sporculara kupaları verildi. Bu yıl kapsamı genişletilen etkinliklere ilgi ise oldukça yoğundu.

Ümraniye Belediyesi ile Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘3. Ümraniye Spor Oyunları’nın kapanışı, düzenlenen muhteşem bir törenle yapıldı. Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen kupa törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayları Bilal Topçu, Meltem Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Kılıç, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar, birim müdürleri, okul müdürleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Program Emrullah Turanlı İlk Öğretim Okulunun çeşitli sahne gösterileri ile başladı. Daha sonra sahne alan karizma Show grubu izleyenlerin keyifli dakikalar geçirmesini sağladı. Salondaki öğrencileri coşturan karizma Show grubu yaptıkları birbirinden güzel hareketle öğrencilerden uzun süre alkış aldı. Program protokol konuşmalı ile devam etti.

SADETTİN GÜL: ‘BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Törende bir konuşma yapan Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, şunları söyledi. 3. Spor Oyunları’na okullarımızdan yaklaşık 25 bin öğrenci elemelere katıldı. Bunlardan 6 bin kişi spor oyunlarında centilmence yarıştılar. Etkinliğin mimarı olan Belediye Başkanımız Hasan Can’a şükranlarımı sunuyorum dedi. Sadettin Gül, ayrıca spor oyunlarına katılan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimiz de kutluyorum diyerek sözlerini noktaladı.  

BAŞKAN HASAN CAN: ‘SAĞLIKLI YARINLAR İNŞA EDİYORUZ’

 Son olarak söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bu yıl 3. kez düzenledikleri Spor Oyunları ile yetenekli gençlerimize fırsat sunduklarını söyledi. 73 okuldan 6 bin öğrencinin birçok dalda yarıştığını belirten Başkan Can, şunları söyledi: Ümraniye Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz spor oyunlarıyla çocuklarımıza, gençlerimize spor yapma alışkanlığını kazandırmaya çalışıyoruz. Çabamız daha sağlıklı bir nesil içindir. Bu yıl spor oyunlarımızın kapsamını daha da geliştirdik. Hemşehri derneklerimiz, kamu kurumlarımız, amatör spor kulüplerimiz ve okullarımızla Ümraniye’nin bütününü kucaklayan bir yarışma düzenlemiş olduk. Bu yarışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Müdürlüğümüze, okul yönetimlerine, öğretmenlerimize ve katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum dedi

ŞAMPİYONLAR KUPALARINI ALDI

Başkan Hasan Can ve konukları, 3. Ümraniye Spor Oyunları’nda dereceye giren takım ve sporculara kupalarını verdi. Spor Oyunları’nda, çeşitli dallarda dereceye girenlere toplam 204 kupa, 2.277 madalya verildi. Bu yıl kapsamı genişletilen Spor Oyunları’nda dernekler, ilçedeki bazı kamu kurumları ve amatör spor kulüpleri de heyecana ortak oldu. 13 branşta (futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, halk oyunları, satranç, güreş, tekvando, karate, atletizm, hentbol, badminton, futsal)  yapılan Spor Oyunları’nda dereceye girenler ödüllerini aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109