ÜMRANİYE BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİ AÇILDI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİ AÇILDI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİ AÇILDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİ AÇILDI

    Ümraniye Belediyesi, yapımını tamamladığı sosyal tesisleri hizmete açarak ilçeye büyük bir kalıcı eser daha kazandırdı. Modern mimarisi ve çağdaş iç dekorasyonu ile göz kamaştıran tesisler, çok sayıda farklı aktiviteye ev sahipliği yapacak.

     Ümraniye’ye çok sayıda kalıcı eser kazandıran Hasan Can Başkanlığındaki Ümraniye Belediyesi, yapımını tamamladığı Ümraniye Belediyesi Sosyal Tesisleri’ni düzenlediği bir törenle hizmete açtı. Törene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Ak Parti İlçe Başkanı Celal Erdoğan, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    BAŞKAN HASAN CAN: ‘HİZMETTE DUR DURAK TANIMIYORUZ’

    Açılış töreninde konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, görevde bulundukları altı yılı aşkın süre zarfında onlarca kalıcı eseri Ümraniye’ye kazandırdıklarını söyledi. Hizmet yolunda dur durak bilmediklerini ifade eden Başkan Hasan Can, günü birlik hizmetler değil, kalıcı eserler inşa ediyoruz dedi. Başkan Hasan Can, şunları söyledi:

    ‘Bugüne kadar Ümraniye’ye farklı hizmet alanlarına ait çok sayıda kalıcı eser kazandırdık. Kültür merkezleri, bilgi evleri, sağlık ocakları, spor salonları, muhtarlık binaları, parkları ve daha nice dev hizmeti 6 yıl gibi kısa bir süreye sığdırdık. Şimdi de Ümraniye’mize kazandırdığımız nadide bir tesisin açılışı vesilesiyle buradayız. İki katlı bu modern tesiste birçok sosyal aktivitenin yapılabileceği imkânlar mevcut. Çocuk parkı, oyun alanları, bilgi evi ve kafeteryasıyla vatandaşlarımızın yararlanabilecekleri modern bir tesis inşa ettik. Hayırlı, uğurlu olsun.’

    Başkan Hasan Can ve konuklar, sosyal tesislerin açılış kurdelesini birlikte kesti. Konuklar daha sonra sosyal tesisleri gezdi. Programda ayrıca Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Resim Yarışmalarında dereceye giren eserlerin yer aldığı bir de sergi düzenlendi.

    MODERN YAPISI ve İÇ MİMARİSİYLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

    Ümraniye Belediyesi’nin yaptırdığı önemli eserlerden biri olan sosyal tesisler, Modern mimarisi ve çağdaş iç dekorasyonu ile göz kamaştırıyor. İçerisinde kafeterya, çocuk oyun alanları, kreş, yetişkinler için oyun alanları ve toplantı salonları bulunan tesislerin oto park ve havuzlu geniş bir bahçesi de var. Vatandaşların ailece faydalanabileceği tesisler bölgede önemli bir eksiği giderilmiş oldu.
    
Adres : Kiptaş Yeşil Vadi Konakları Yanı Ümraniye - İstanbul
Telefon. : 0216 311 12 30

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER