ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI HASAN CAN’DAN 4 ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ ARAÇ

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI HASAN CAN’DAN 4 ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ ARAÇ

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI HASAN CAN’DAN 4 ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ ARAÇ
ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI HASAN CAN’DAN 4 ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ ARAÇ  Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, dört Ümraniyeli engelli vatandaşı evlerinde ziyaret ederek, akülü engelli aracı hediye etti. Başkan Hasan Can, ‘her şartta ve koşulda engelli vatandaşlarımızın yanındayız’ dedi.

    Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, engelli vatandaşlara yönelik destek ve katılarını sürdürüyor. Başkan Hasan Can son olarak, Ümraniyeli dört engelli vatandaşı ziyaret ederek, kendilerine birer akülü engelli aracı hediye etti. Ziyarete Ak Parti İlçe Başkanı Celal Erdoğan ile Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren de katıldı.

    BAŞKAN HASAN CAN: ‘DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

    Aynı gün içinde farklı mahallelerde ikamet eden dört engelli vatandaşı evlerinde ziyaret eden Başkan Hasan Can, beraberinde getirttiği akülü engelli araçlarını kendilerine takdim etti. Bugüne kadar her fırsatta Ümraniye’de yaşayan engelli vatandaşlara imkânlar ölçüsünde destek olduklarını ifade den Başkan Hasan Can, ‘kardeşlerimize verdiğimiz destek artarak devam edecek’ dedi. Ümraniye Belediyesi’nin engellilere yönelik hizmetlerine değinen Başkan Hasan Can, üç adet asansörlü özel engelli aracının 24 saat hizmet verdiğini söyledi. Başkan Hasan Can, tekerlekli sandalye, akülü engelli aracı ve diğer hizmetlerin hassasiyetle sürdürüleceğinin de altını çizdi.

    Başkan Hasan can’ın göreve geldiği 2004 yılından bu yana, engelli vatandaşlara 460 tekerlekli sandalye, 133 akülü engelli aracı hediye edildi. Talep üzerine yapılan yardımlar devam edecek. Öte yandan, bu ziyaretler kapsamında, bir engelli vatandaşa da yürüme denge cihazı (walker) hediye edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER