ŞİİR VE HİKÂYE YARIŞMARI BAŞVURULARI SONA ERDİ

ŞİİR VE HİKÂYE YARIŞMARI BAŞVURULARI SONA ERDİ

ŞİİR VE HİKÂYE YARIŞMARI BAŞVURULARI SONA ERDİ
ŞİİR VE HİKÂYE YARIŞMARI BAŞVURULARI SONA ERDİ

    Ümraniye Belediyesi’nin bu yıl 7. kez düzenlediği Geleneksel Hikâye ve Şiir Yarışmaları’nın başvuruları sona erdi. Yoğun katılımın gerçekleştiği hikâye yarışmasına yurtiçi ve yurtdışından 1.328, şiir yarışmasına ise 2.913 başvuru oldu.

    Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Hikâye ve Şiir Yarışmaları’na başvurular sona erdi. Bu yıl 7.’leri düzenlenen yarışmalara bu yıl da ilgi oldukça yoğundu. Yurt içi ve yurt dışından ilginin yüksek olduğu 7. Geleneksel Şiir Yarışması’na 2.913, 7. Geleneksel Hikâye Yarışması’na ise 1.328 başvuru oldu. Yarışmada dereceye girenler 14 Mart’ta belirlenecek ve 26 Mart’ta, Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde düzenlenecek törenle ödülleri kendilerine takdim edilecek.

    YARIŞMALARIMIZ MARKA OLDU

    Düzenledikleri geleneksel yarışmalarla bu alanlara sayısız yetenek kazandırdıklarını belirten Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bu yıl yedincilerini gerçekleştirdikleri şiir ve hikâye yarışmaları ile edebiyata soluk verdiklerini söyledi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yurt içi ve yurt dışından yarışmalara yoğun başvurunun gerçekleştiğini vurgulayan Başkan Hasan Can, yarışmalarda dereceye giren eserlerin kitap haline getirildiğini hatırlatarak, bu vesile ile önceki yarışmalarda dereceye giren eserleri 25 kitapta toplayarak bir kitaplık oluşturduklarını da sözlerine ekledi.

    


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER