PAKİSTAN’A YARDIM KAMPANYASI BAŞLADI

PAKİSTAN’A YARDIM KAMPANYASI BAŞLADI

PAKİSTAN’A YARDIM KAMPANYASI BAŞLADI
PAKİSTAN’A YARDIM KAMPANYASI BAŞLADI

    Türkiye Kızılayı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ümraniye Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Pakistan’a yardım kampanyası başladı. Ümraniye Belediye binası bahçesine konulan yardım kutularına bırakılan malzemeler Pakistan’a ulaştırılacak.

    Ümraniye Belediyesi, anlamlı bir organizasyona daha imza atıyor. Belediye, Türkiye Kızılayı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaparak sel felaketiyle boğuşan Pakistan için bir yardım kampanyası başlattı. Milyonlarca kişinin açlık ve hastalığın pençesinde olduğu Pakistan’a gıda, giyecek ve ekipman yardımlarının yapıldığı kampanya için Ümraniye Belediye binası bahçesinde bir çadır kuruldu. Kutulara un, yağ, şeker, makarna gibi temel gıda maddeleri ile giyecek ve battaniye, temizlik ürünleri, mutfak malzemeleri gibi ekipmanlar bırakılabiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Pakistan’a ayni yardım götürecek birinci yardım paketi için konulan kutulara vatandaşlar tarafından çeşitli yardım malzemeleri bırakıldı.

    BAŞKAN HASAN CAN: ‘PAKİSTAN HALKININ YANINDAYIZ’

    Bugüne kadar birçok sosyal yardımlaşma ve dayanışma projesinde aktif biçimde yer aldıklarını söyleyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Pakistan’da yaşanan sel felaketine de duyarsız kalmadıklarını belirtti. Belediye olarak Türk Kızlılayı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde başlatılan kampanyaya destek verdiklerini belirten Başkan Hasan Can, Pakistan halkının yanında olduklarını söyledi. Başkan Hasan Can, Ümraniyelilerin de belediye bahçesine konulan yardım kutularına çeşitli yardımlar bırakarak hassasiyetlerini gösterdiklerini hatırlattı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER