BİLAL ERDOĞAN ÜMRANİYELİLERLE İFTAR AÇTI

BİLAL ERDOĞAN ÜMRANİYELİLERLE İFTAR AÇTI

BİLAL ERDOĞAN ÜMRANİYELİLERLE İFTAR AÇTI
BİLAL ERDOĞAN ÜMRANİYELİLERLE İFTAR AÇTI

    Ümraniye Belediyesi’nin ilçedeki mahallelere yönelik verdiği açık hava iftar yemekleri devam ederken, İnkılâp, Yamanevler ve Saray mahallelerine kurulan iftar sofrasının konuğu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan oldu. Erdoğan’a ilgi büyüktü.

     Ümraniye’deki mahalleleri açık hava iftar sofralarında buluşturan Ümraniye Belediyesi, İnkılâp, Yamanevler ve Saray mahallelerine bir iftar yemeği verdi. Hatip Caddesi’nde verilen ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın da katıldığı iftar yemeğinin diğer bir konuğu ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan oldu.

    ERDOĞAN: ‘ÜMRANİYE’DE OLMAK MUTLULUK VERİCİ’

    Başkan Hasan Can’la birlikte Ümraniyelilerle sohbet eden Bilal Erdoğan, iftarını da İnkılâp, Yamanevler ve Saray mahalle sakinleriyle birlikte açtı. İftar sonrasında bir konuşma yapan Bilal Erdoğan, iftar saatinde Ümraniye’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Ümraniye’yi çok sevdiğini ifade eden Erdoğan, her geçen gün gelişen, büyüyen Ümraniye’nin İstanbul’un en önemli ilçelerinden biri haline geldiğini söyledi.

    BAŞKAN HASAN CAN: ‘BU SOFRALARDA BİRLİK, BERABERLİK VAR’

    Daha sonra söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da, Bilal Erdoğan’ı Ümraniye’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Belediye olarak aynı mahallede yaşayan vatandaşları iftar sofralarında buluşturarak birlik ve beraberliğe vurgu yaptıklarını ifade eden Başkan Hasan Can, Ramazan ayını en iyi şekilde idrak etmek için çalıştıklarını söyledi. Başkan Hasan Can,  kurdukları sofralara Ümraniyelilerin büyük ilgi gösterdiğini belirterek, davete icabet ettikleri için tüm Ümraniyelilere teşekkür etti.

    Başkan Hasan Can ve Bilal Erdoğan, iftar yemeğinin ardından da vatandaşlarla sohbet ettiler. Sık sık vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çeken Başkan Hasan Can ve Bilal Erdoğan, daha sonra bazı Ümraniyelileri evlerinde ziyaret ettiler.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER