ÜMRANİYE MEYDANI’NDA SÜNNET ŞÖLENİ COŞKUSU

Ümraniye Belediyesi, sünnet ettirdiği bin 730 çocuk için Ümraniye Meydanı’nda bir Sünnet Şöleni düzenledi.

ÜMRANİYE MEYDANI’NDA SÜNNET ŞÖLENİ COŞKUSU
ÜMRANİYE MEYDANI’NDA SÜNNET ŞÖLENİ COŞKUSU

Ümraniye Belediyesi, sünnet ettirdiği bin 730 çocuk için Ümraniye Meydanı’nda bir Sünnet Şöleni düzenledi. Şölende doyasıya eğlenen çocuklar, gösterileri ilgiyle izlerken, Ümraniye Belediyesi tarafından çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Ümraniye Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da sünnet ettirdiği bin 730 çocuk için Ümraniye Meydanı’nda büyük bir Sünnet Şöleni gerçekleştirdi. Birbirinden güzel etkinliklerle dolu şölene büyük ilgi gösteren Ümraniyeliler Ümraniye Meydanı’nı doldurdu. Şölene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Berat Çonkar, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, Ümraniye SGK müdürü, Ümraniye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü, Belediye Başkan yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar, sünnet ettirilen çocuklar, aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Şölende çizgi film kahramanları maskot ekibi seslendirdiği şarkılarla alanı coşturdu. Çocukların zaman zaman eşlik ettiği gösteriler, birbirinden ilginç maharetlerin sergilendiği oyunlar, tekerlemeler, şarkılar ile devam etti. Çocukların eğlenceli bakışları arasında devam eden gösteriler, hem çocuklardan hem de ailelerinden büyük alkış aldı.

HASAN CAN: “ÇOCUKLARIN SEVİNCİNE ORTAK OLDUK’

Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, şunları söyledi:
Ümraniye Belediyesi olarak bu sene bin 730 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Her yıl sünnet ettirdiğimiz çocuklar için şölen düzenliyoruz. Onları tepeden tırnağa giydiriyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şölenimizi Ümraniye’mize kazandırdığımız bu güzel Meydan’da gerçekleştiriyoruz. Biz Ümraniye’yi göreve geldiğimiz günden beri güzelliklerle buluşturuyoruz. Bir şehirde ne olması gerekiyorsa biz her şeyi sizlere sunuyoruz. Dolayısıyla biz kırk elli yıldır kendi çabalarıyla büyümeye çalışan bu şehre hizmet ediyoruz. Bu yıl bin 730 çocuğumuzun erkekliğe ilk adımlarını atması vesilesiyle bu güzel etkinliği tertip ettik. Hem erkekliğe ilk adım attıkları bugünlerde sevinçlerini paylaşıyor, hem de ailelerine katkıda bulunmuş oluyoruz.  Bugün sünnet düğünü günüdür, bugün erkekliğe ilk adım atma günüdür.  Yavrularımız aileleri ve yakınlarıyla beraber bugünü coşkuyla kutluyorlar dedi. Başkan Hasan Can ayrıca meydan’da üç ayrı noktada kurulan stantlardan çocuklarımız saatlerini alabilirler diyerek, sünnet olan bazı çocuklara sahnede saat hediye etti.

Programda kısa bir konuşma yapan Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran,  Ümraniye Belediyesinin düzenlemiş olduğu sünnet şöleninde bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirti. Öztürk Oran ayrıca bu güzel organizasyon için Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.  Daha sonra söz alan, İstanbul Milletvekili Ahmet Berat Çonkar, Bu güzel günde bu coşkulu günde herkesi coşkuyla selamlıyorum. Böylesine coşkulu bir günde yavrularımızla anılarımızı canlandırdık, bu güzel etkinlik için Belediye Başkanımız Hasan Can’a teşekkür ediyorum. Sünnet olan çocuklarımıza da bundan sonraki yaşantılarında başarılar diliyorum dedi.

              Meydan’da üç ayrı noktada kurulan stantlardan Hediyelerini alan çocukların sevinci yüzlerinden okunurken, Sünnet Şöleni’nden duydukları memnuniyeti dile getiren aileler de Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

            Program konuşmaların ardından Ertuğrul Erkişi öncülüğünde, sahne alan Minik Dualar İlahi Grubu ile devam etti. Seslendirdikleri birbirinden güzel ilahiler ile büyük beğeni toplayan grup, yalnızca çocuklardan değil, ailelerinden de yoğun ilgi gördü.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2013, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER