ÜMRANİYE BELEDİYESİ 50 BİN AŞURE DAĞITIYOR

Muharrem ayı nedeniyle Ümraniye Belediyesi tarafından hazırlanan aşureler, ilçenin dört ayrı noktasında binlerce vatandaşa dağıtılmaya başlandı. Başkan Hasan Can’ın da katıldığı dağıtımlar kapsamında, 10 günde Ümraniyelilere 50 bin aşure dağıtılacak.

ÜMRANİYE BELEDİYESİ 50 BİN AŞURE DAĞITIYOR
Ümraniye Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem ayının 10. gününde idrak edilen aşure günü nedeniyle vatandaşlara aşure dağıtımına başladı. İlk gün Ümraniye İnkılâp Mahallesi İlim Sarayı Camii önü, Hekimbaşı Pazar Sokak girişi ve Kocatepe Camii, İnkılâp mah. Mercedes camii önünde yapılan aşure dağıtımında, yüzlerce Ümraniyeli uzun kuyruklar oluşturarak aşure aldı.

BAŞKAN HASAN CAN AŞURE DAĞTTI

Programların ilk ikisi olan Ümraniye İnkılâp Mahallesi İlim Sarayı Camii önü ve Hekimbaşı Pazar Sokak girişindeki programlara katılan Başkan Hasan Can, vatandaşlara aşure dağıttı. Vatandaşlar uzun kuyruklar oluştururken, Başkan Hasan Can da vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmedi. Muharrem ayının İslam âlemi için önemli olduğunu ifade eden Başkan Hasan Can, bu özel zaman dilimlerinde barış, kardeşlik ve paylaşımların ayrı bir anlam kazandığını söyledi.

Ümraniye Belediyesi tarafından dün başlayan aşure dağıtımı 10 gün sürecek ve 50 ayrı noktada 50 bin aşure dağıtılacak.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER