Ümraniye 3D Sokak Resimleriyle süsleniyor

Ümraniye 3D Sokak Resimleriyle süsleniyor DÜNYACA ÜNLÜ 3D SOKAK SANATÇISI GUİNNESS REKORTMENİ RESSAM ALEX MAKSİOV ÜMRANİYE’DE

Ümraniye 3D Sokak Resimleriyle süsleniyor
HABERİN GALERİSİ
Sokak Resimleri Ümraniye

Sokak Resimleri Ümraniye

Ümraniye 3D Sokak Resimleriyle süsleniyor

DÜNYACA ÜNLÜ 3D SOKAK SANATÇISI GUİNNESS REKORTMENİ RESSAM ALEX MAKSİOV ÜMRANİYE’DE

Dünyanın önemli şehirlerinde kaldırımlara yaptığı üç boyutlu resimleriyle bilinen 3D sokak sanatçısı Anomorfik boyamada Guinness rekortmeni ressam Alex Maksiov ve ekibi, Ümraniye Meydan’da halkın yoğun ilgi gösterdiği çalışmalarına devam ediyor.

Kültür ve Sanat çalışmalarına devam eden Ümraniye Belediyesi, Dünyanın en iyi sokak sanatçılarından biri olan ve eserleri ile dünyanın önde gelen kentlerinde gerçekleştirdiği çizimlerle ün yapmış, 3D sokak sanatçısı Alex Maksiov ve ekibini Ümraniye’ye getirdi.

Guinness rekortmeni Alex Maksiov’un, 28 Mayıs tarihine kadar Ümraniye Meydan’da başladığı 3 boyutlu resim çalışmalarında sona gelindi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği, 2 resimden oluşan çalışmasında Maksiov, Ümraniye’nin sembolü olan ‘Ümraniye Çiğdemi’ ve Büyükşehir Belediyemizin Ümraniye’mize ulaşım noktasındaki en önemli projelerinden ‘Metro’ motiflerini resmediyor. Çalışmaların yapım aşamasını ise Ümraniyeliler yakından izleyebiliyor.

Dünya genelinde trend haline gelen 3D sokak sanatı modası, gün geçtikçe hızla yayılmaya devam ediyor. 16. yüzyılda İtalya’da başlayan sokak sanatını, 21. yüzyılda illüzyon sanatı ile birleştiren ve pastel boyalar ile yeni dünyalar tasarlayan Maksiov, iki boyutlu alanlara üç boyutlu görüntüler resmediyor. Belli bir açıdan bakıldığı zaman derinliğe sahipmiş gibi gözüken bu resimler görenleri büyülüyor. İlk kez Türkiye’ye geldiğini dile getiren Maksiov, burada olmanın kendisine ilham verdiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2014, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER