BEM-BİR-SEN'den Şİle Belediyesi Memurları için Sosyal Denge İmzası

Şile Belediyesi ve BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’lu Şube Arasında gerçekleşen bir tören ile yürürlüğe girdi.

BEM-BİR-SEN'den  Şİle Belediyesi Memurları için  Sosyal Denge İmzası
BEM-BİR-SEN'den  Şİle Belediyesi Memurları için  Sosyal Denge İmzası

SDS ( Sosyal Denge Sözleşmesi ) kapsamında Çalışan memurların aldıkları maaşa ek bir ücret imkanı tanıyan sözleşme, Şile Belediyesi ve BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’lu Şube Arasında gerçekleşen bir tören ile yürürlüğe girdi.
Şile Belediyesi Meclis salonunda gerçekleşen imza törenine Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Başkan Yardımcısı Abdullah Güllüce, Bem-Bir-Sen İstanbul 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, Şube Başkan Yardımcıları Sıtkı Uçar, Ömer Kuzuoğlu, Şile Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Sendika Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Varol, Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Gezici, Sendika Kadın Kolları Başkanı Hediye Karaca ve yardımcısı Deniz Savaş, Şile Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Nida Kılıçel katıldı.

Memurlar tarafından sevinçle karşılanan bu imza protokolü, çalışma barışına katkıda bulunacağından, aile bütçesine önemli oranda destek vereceğinden dolayı Başta Belediye Başkanı Can Tabakoğlu olmak üzere, Sendika yetkililerine teşekkürlerini ilettiler.

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu yaptığı konuşmada; Bu Sosyal Denge Sözleşmesinin memur arkadaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ederim, dedi. Şile Belediyemize, canla başla hizmet veren tüm mesai arkadaşlarımız, her şeyin en iyisine layık. Hep birlikte daha güzel bir Şile için mücadele ediyoruz. Bu Sözleşmeden doğan katkımız memur arkadaşlarımıza hayırlı olsun.

Güzel Günler Ülkemizi Bekliyor..

Ülkemizi güzel günlerin beklediğini ve bunun için hep birlikte el ele, kol kola vererek hedefe ulaşacağımızın inancındayım. STK ‘ ların Ülke huzuruna katkıları elbette çok büyük. Bu anlamda, Başta Memur- Sen ve Bağlı sendikalar olmak üzere Katkı sağlayan tüm STK’ lara teşekkür ederim, dedi.

Tabakoğlu; Sendika Başkanı Niyazi Karakoç ve ekibini tebrik ederek Çalışmalarında başarılar diledi.

Moral ve Motivasyon arttı..

BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç yaptığı konuşmada; Öncelikle Belediye Başkanımız Sn. Can Tabakoğlu’ na teşekkürlerimi  sunuyorum,dedi.  Nezaket ve Misafirperverliği ile özdeşleşmiş Şahsınızın, Memur arkadaşlarımıza yaptığı katkılar asla unutulamaz. Bu Sözleşme, Memur arkadaşlarımızın moral ve  motivasyonunu arttıracağına, çalışma barışına katkıda bulunacağına inanıyoruz. Karakoç, Şile ilçemize  yaptığınız hizmetlerden dolayı Şahsınızda tüm ekibinize teşekkürlerimi sunuyorum, dedi.

İmza töreninin ardından Sendika Başkanı Niyazi Karakoç Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’ na tüm memurlar adına çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2016, 21:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER