Tuzla’ya Modern Taksi Durağı

Tuzla’ya Modern Taksi Durağı

Tuzla’ya Modern Taksi Durağı
Tuzla Belediyesi tarafından yaptırılan Sahil Taksi Durağı, Başkan Dr. Şadi Yazıcı’nın katıldığı törenle hizmete açıldı. Tuzladaki bütün taksi duraklarını modern görünümlü ve tek tip yapacaklarını ifade eden Başkan Yazıcı, ilçenin güzel bir görünüm kazanması için tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.
 
Plastik kulübe ve banklarla kurulu taksi durakları, artık klimasından çay ocağına kadar modern görünümlü bir durak oluyor. Tuzla Belediyesi tarafından ilçedeki tüm taksi durakları  modernize ediliyor.

İdo İskelesi karşısında daha geniş ve ferah bir mekana taşınan Sahil Taksi durağının açılışı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın katılımıyla yapıldı. Açılışta konuşpma yapan Başkan Yazıcı, Tuzla’da bulunan tüm taksi duraklarında imaj tazeleme çalışması yapıldığını, yapılan çalışmalar ile Tuzladaki tüm durakların tek model ve daha modern görünümlü duraklar yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Her Durakta Bankamatik

Modern taksi duraklarında bulanan bankamatik sayesinde  taksi durakları aynı zamanda mahalle halkı içinde bir kolaylık sağlıyor. Taksici esnafın ilçenin aynı olduğunu belirten Başkan Yazıcı “Onların daha modern ve insani koşullarda duraklara sahip olması için elimizden geleni yapıyoruz. İlçemizdeki taksi duraklarının hepsi bu şekilde olacak. Bu duraklar aynı zamanda güvenlik noktalarıdır. Çünkü gece aydınlıktır ve kameralar vardır. Bütün taksici esnafımıza ve yolcularımıza hayırlı olsun” dedi.

Açılışın ardından Taksicilerle sohbet eden Başkan Yazıcı, yeni görünümlü taksi durakları hakkında taksicilerin görüşlerini aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER