TUZLA PROTOKOLÜ VALİ MUTLU’NUN KATILIMIYLA YEMEKTE BULUŞTU

TUZLA PROTOKOLÜ VALİ MUTLU’NUN KATILIMIYLA YEMEKTE BULUŞTU

TUZLA PROTOKOLÜ VALİ MUTLU’NUN KATILIMIYLA YEMEKTE BULUŞTU
TUZLA PROTOKOLÜ VALİ MUTLU’NUN KATILIMIYLA YEMEKTE BULUŞTU

Tuzla Protokolü, İstanbul Valisi H. Avni Mutlu’nun katılımıyla Tuzla Belediyesi Ay Yıldız sosyal tesislerinde düzenlenen yemekte bir araya geldi. İlçede görev yapan yetkililerin aynı çatı altında toplanarak fikir alışverişi yapmalarının önemine değinen Vali Mutlu, “Tuzla’da güzel şeylere tanık oldum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ev sahipliği yaptığı yemeğe; İstanbul Valisi  Hüseyin Avni Mutlu’nun yanı sıra, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Piyade Okulu Komutanı ve İlçe Garnizon Komutanı Tümgeneral Atila Onkök,  Tuğamiral Kemalettin Gür, Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Şule Kut, İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nil Güler, Tuzla’da görev yapan hakim ve savcılar, belediye başkan yardımcıları,  meclis üyeleri ve ilçede görev yapan daire müdürleri katıldı. Konukları tek tek kapıda karşılayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, daha sonra yemeğin düzenlendiği sosyal tesisler hakkında bilgi verdi.
AMACIMIZ ORTAK AKILLA YÖNETMEK
Tuzla Protokolünün ilk defa bir araya gelmesinden dolayı memnuniyetini ifade edenTuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı  davetimize katılım sağlayan tüm kamu görevlilerine teşekkürlerimi iletiyorum. dedi. Yazıcı sözlerine şöyle devam etti. “ amacımız ortak akılla Tuzlayı yönetmektir. Bu ve benzeri toplantıları düzenlemekteki amaç, ortak akıl üreterek daha faydalıyı olabilmektir. Geniş katılımın sergilendiği bu organizasyona katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

TUZLA’DA GÜZEL GELİŞMELER OLUYOR
Tuzla Protokolünün bir araya geldiği yemekte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, yaptığı konuşmada  “ iki gündür Tuzla’yı geziyorum,ilçede  çok güzel şeylere tanık oldum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Topluma faydalı olmak için ortak akıl ile hareket edilmesi gerektiğini ifade eden Vali Mutlu, organizasyonu gerçekleştiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.
Karşılıklı görüş alışverişi yapan kamu görevlileri, toplantıların devam etmesini dilerken, İstanbul Teknik Üniversitesi Dekanı Nil Güler, bir sonraki yemeğin ev sahipliğine talip oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER