Tuzla Belediyesi Gönüllüleri Yardımda Sınır Tanımıyor

Tuzla Belediyesi Gönüllüleri Yardımda Sınır Tanımıyor

Tuzla Belediyesi Gönüllüleri Yardımda Sınır Tanımıyor
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın kadın gönüllüleri, Tuzlalı ihtiyaç sahiplerine her alanda gönül ellerini uzatmaya devam ediyor. Yardımlaşmada sınır tanımayan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın Kadın Kent Gönüllüleri, kendi evlerinde hazırladıkları sıcak yemekleri, ihtiyaç sahiplerinin evlerine servis ediyor.

Çoğunluğunu yaşlı ve kimsesiz vatandaşların oluşturduğu noktalara yapılan sıcak yemek servisleri, takdirle karşılanıyor. Özellikle evinde sıcak yemek yapma imkanı olmayan, günlerini soğuk atıştırmalık gıdalarla geçiren ve komşularının ellerine bakan ihtiyaç sahipleri, kadın kent gönüllülerini sıcak yemeklerle kapılarında görünce duygulanıyorlar. Kendilerine yapılan sıcak ikramları büyük bir memnuniyetle kabul eden vatandaşlar, Gönül Elleri üyelerini dualarla uğurluyor.

Faaliyetleri hakkında bilgilerine başvurduğumuz Kadın Kent Gönüllüleri, “Biz Tuzlalı kadınlar olarak, kendimizi bu tür hayır faaliyetlerine adadık. Her gün yeni ne yapabiliriz, daha fazla insana nasıl ulaşabiliriz, bunları düşünüyoruz. Toplantılarımızda aldığımız bir karar ile de, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza elimizden geldiğince sıcak yemek ulaştırmayı planladık. Bu faaliyetimizde, kadın gönüllülerimiz kendi evlerinde yaptıkları yemekleri, Tuzla Belediyesi imkanları ve Gönül Elleri Çarşısı organizasyonu ile tespit edilen noktalara ulaştırıyor. Elimizden geldiğince fazla sayıda ihtiyaç sahibine ulaşmaya çalışıyoruz. Bize katılmak isteyen kadın gönüllüleri de aramıza bekliyoruz” şeklinde konuştular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER