Tuzla'da Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Yunus Emre ilköğretim Okulunu ziyaret etti. Ziyarette okulun başarı durumu ve ihtiyaçları ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü Ferhat Gedik, birçok ihtiyacın Tuzla Belediyesi tarafından karşılandığını belirtti.

Tuzla'da Okul Ziyaretleri Devam Ediyor
Tuzla Kaymakamı Mümin HEYBET, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi YAZICI, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet ÇABUK, Tuzla Milli Eğitim Müdürü Neşat YAYLA, Tuzla Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Selahattin Ustabaşı, Avni ER, Mehmet TUNCEL ve ilçede eğitim veren okulların müdürleri Yunus Emre İlköğretim Okulunda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.

     Kahvaltı programda konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı “Belediyemiz, ilk günden itibaren yarının yetişkinleri olacak çocuklarımızın eğitimine ve onları yetiştiren eğitim kurumlarımıza büyük önem vererek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye devam ediyor” dedi.

Yapılan bu ziyarette okulun akademik, sportif ve kültürel başarıları ile Avrupa Birliği Comenius Projesindeki çalışmalarımız hakkında bilgiler alındı. Ziyaretin sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla eğitime katkılarından dolayı Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya çiçek takdiminde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109