Tuzla’da eğitimin fotoğrafı çekildi

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçemizdeki eğitim öğretim çalışmaları ve başarı durumu konuları çerçevesinde bir toplantı düzenledi. Tuzla Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde düzenlenen toplantıya. Toplantıya Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla ve okul müdürleri katıldı.

Tuzla’da eğitimin fotoğrafı çekildi
Tuzla Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Tuzla’daki eğitim-öğretim çalışmaları, yürütülen projeler ve başarı durumunu özetleyen bir sunum yapıldı. Ardından söz alan Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, Milli Eğitim Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Yazıcı’ya teşekkür

Yürütülen projeler ve yapılan çalışmalarla, Tuzla’nın İstanbul genelindeki başarı grafiğinin sürekli yükseldiğini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla bu başarıda, ilçedeki tüm kurumların uyum ve işbirliğinin önemli etkisi olduğunu vurguladı. Tuzla Belediyesi’nin eğitim hizmetlerine yaptığı katkının altını çizen Yayla, Tuzla Belediyesinin 2011-12 eğitim yılı başında 1 milyon 200 bin TL harcayarak, tüm ilköğretim okullarının mantolama, boya, fayans, lavabo gibi tadilatlarını gerçekleştirdiğini söyledi. Katkılarından dolayı Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet ve Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, Tuzla’nın eğitimdeki başarısının artarak devam edeceğini ifade etti.
Tuzla’nın Eğitimdeki başarı oranının İstanbul ortalaması üzerinde olmasının önemine değinen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçedeki 34 ilköğretim okuluna Ölçme ve değerlendirme sistemi sağladıklarını, her öğrenciye de internet üzerinden on-line dershane eğitimi verdiklerini söyledi. Belediye olarak her zaman eğitim camiasının hizmetinde olmayı ilke edindiklerini belirten Başkan Yazıcı. “Okullarımızın başarı grafiğinin daha yukarılara çıkması için, her zaman elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Program, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın başarılı okullara teşekkür belgesi verilmesi ile tamamlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER