Tuzla Belediyesi’ne e-TR Berat Ödülü

TÜSİAD ve TBV tarafından bu yıl 9.’su gerçekleşen “eTürkiye (eTR) Ödülleri’nde “İnovatif Belediyecilik Uygulamaları” projesiyle katılan Tuzla Belediyesi “Berat Ödülü” aldı.

Tuzla Belediyesi’ne e-TR Berat Ödülü

Ekonomide ve toplumsal yaşamda kalitenin, verimliliğin ve rekabet gücünün artırılmasına, şeffaf ve etkin kamu yönetimi oluşturulması yolunda bilgi toplumuna dönüşümün gerçekleştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla 2003 yılında başlatılan eTR ödüllerinin dokuzuncusu bu yıl TBMM’de yapıldı.

Törene TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, TBV Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı ile milletvekilleri, belediye başkanları ve davetliler katıldı.

Törende; TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz birer konuşma yaptı.

Ödülü TBV Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı’dan alan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı konuşmasında, belediye hizmetlerini vatandaşların ayağına götürmek amacıyla teknolojiyi en etkin şekilde kullandıklarını ifade etti.

TUZLA BELEDİYESİ
İNOVATİF BELEDİYECİLİK UYGULAMALARI PROJESİ


Geniş bir hinterlanda sahip olup nüfusumuzun dağınık olması hasebiyle;
Sabit giderlerinden kurtulmak,
Ulaşım sorunlarını aşmak,
Kültürel etkinlikleri toplumun bütün katmanlarına yaymak ve
Hizmeti vatandaşlarımızın ayağına götürmek amacıyla
Hizmetler ile etkinliklerimizin AkıllıKentOtomasyonSistemimizle entegresiyle mobilizasyonunu sağladık.  
E-belediye işlemlerini mekâna bağlı kalmaksızın, iOS ve Android işletim sistemleri üzerinden Mobil Tuzla Vatandaş ve Başkanlık Modülünü,
Belediyemiz bilişim altyapısı ile karavan fabrikası ortaklığında her yerde bütün Belediyecilik işlemlerinin yapılabildiği Mobil Beyaz Masa Servisini,
30 dakikada her yeri Kültür Merkezine çevirebilen MobiLED ve Mobil Sahne&Tribünü,
Alternatif iletişim kanalları, “Tıkla-Konuş ve Tıkla-Yaz” ile talep/şikayet bildirimini ve
Tek tuşla,  LEDekran, elektronik LEDtabela ve Kamu kurumlarıyla bütün Aile Sağlığı Merkezlerindeki Kiosklardan duyuru ve bilgilendirmenin yapılabildiği; baskı, personel, araç maliyetlerine ve bez afiş kirliliğine son veren E-Afişi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER